W imieniu spamerów: Dziękuję za śliczną spamlistę.
W imieniu Zdrowego Rozsądku: Nie słyszeliście kuna o PW nigdy? Wszyscy muszą wasze śmieci oglądać?
Printable View
W imieniu spamerów: Dziękuję za śliczną spamlistę.
W imieniu Zdrowego Rozsądku: Nie słyszeliście kuna o PW nigdy? Wszyscy muszą wasze śmieci oglądać?
Cytat:
Napisał jarzabek53
Witam.Po zdaniu egzaminu na instruktora zamierzam pracowac w tym zawodzie.chcialbym sie dowiedziec,czy zakladajac dzialalnosc,lepiej(korzystniej)jest kupic auto juz po zalozeniu dzialalnosci czy przed?i czy moze byc to auto uzywane.jezeli tak ,to od jakiego rocznika moze byc to auto.chodzi mi o renault clio.
Trochę mnie bierze mały strach jak sobie pomyślę że jutro zaczynam nową pracę, macie może jakieś sugestie co na początek robić, jak to wszystko zorganizować ? Czy na tłumaczenie ( opisywanie mechanizmów samochodu, płyny, olej itp. ) poświęcić jedną, pierwszą godzinę czy mniej ? Ogólnie jeżeli macie jakieś rady to dajcie znać bo bierze mnie coraz większy strach :roll:
drivter 1234 podaj maila to wyślę Praktyczną naukę jazdy , pomoże Ci
Strasznie mocno Ci będę wdzięczny :) korzen8@poczta.onet.pl jeżeli będziesz miał jakieś uwagi na co zwrócić uwagę to śmiało pisz :) Czekam na każdą opinię od Was koledzy :)Cytat:
Napisał andyd
czy ja moglbym rowniez prosic o praktyczna jazde bylbym dozgonnie wdziecznny dziekuje moj mail plscarlet@gmail.com
ja tez chciał bym :) kabat201@wp.pl pozdrawiam i dzieki:)
Można się jszcze załapać? :D
jaro_42@o2.pl
Dziękuję i pozdrawiam.
MACIE TAKĄ IKONKĘ Z NAPISEM PW
(oznacza ona możliwość wysłania prywatnej wiadomości)
używajcie jej jeśli potrzebujecie coś od jednej osoby która oferuje jakieś materiały!!!!!!!
Ten temat jest do pisania wskazówek dla początkujących instruktorów!!!