musisz dzwonić po urzędach wojewódzkich, to one organizują egzaminy
Printable View
musisz dzwonić po urzędach wojewódzkich, to one organizują egzaminy
jakie opinie macie o rajderze z torunia??? w sumie kurs trochę kosztuje a nie wiem czy lepiej do torunia czy wrocławia macie jakies sprawdzone informacje o ośrodkach???
Raczej nie liczyłbym na egzamin przed wiosną. Wchodzą nowe przepisy, nikt nic nie będzie robić.
Co do Torunia to poczytaj sobie mój post na stronie 5 tego wątku.
Ja slyszalem dobre opinie o ODTJ Tor Rakietowa we Wroclawiu:)
Sam jade tam 8 stycznia ale narazie tylko poszalec na torze, na kurs "Jezdzic jeszcze lepiej":)
Pozdrawiam:)
racja... dzwoniłem i nikt chyba przed zmianą przepisów nie wystartuje- w sumie rozumiem... o rakietowej we wrocławiu słyszałem tylko trochę daleko, no cóż chyba będzie trzeba się wybrać i przekonać. dzięki za odpowiedzi.
osoba ktorej zabrano prawko za punkty albo gorzałę nie posiada już prawa jazdy zapisuje sie na najnormalniejszy w życiu kurs w szkole jazdy odbywa szkolenie teoretyczne i praktyczne i z swistkiem ze zdanym egzaminem wewnetrznym startuje na egzamin panstwowy . innej mozliwosci nie ma
A cóż żeś Ty wymyślił? Skąd taki pomysł przyszedł Ci do głowy?
Witam.
Pragnę zapytać kolegow po fachu czy moze ktos się wybiera na kurs dla instruktorów techniki jazdy??? do Poznania.
Dzwoniłem lecz liste juz zamkneli na luty zadzwonie jeszcze dzis moze się jeszcze uda...
A moze ktos z kolegow posiada opinie na temat tej szkoly moze ktos uczestniczył w takim kursie.
Strasznie mało wiadomo na ten temat a wybor szkoly w jakiej bedziemy sie uczyc jest bardzo wazny:)
Pozdrawiam
Przepraszam to Torun....
http://www.szkolainstruktorow.pl