Witam, jutro mam egzamin w Opolu, podejrzewam, ze nie zdam, bo niestety czasu na nauke miałam nie wiele, ale moze jest tu ktoś kto wie coś na temat Opola???? :( jakies porady, na co zwrócić uwagę, czego się spodziewać????
Printable View
Witam, jutro mam egzamin w Opolu, podejrzewam, ze nie zdam, bo niestety czasu na nauke miałam nie wiele, ale moze jest tu ktoś kto wie coś na temat Opola???? :( jakies porady, na co zwrócić uwagę, czego się spodziewać????
Napisz jak było w Opolu,bo ja też się tam wybieram. POWODZENIA :)
Witam, jestem po egzaminie. Oczywiście tak jak podejrzewałam oblałam-oczywiście testy. W sumie zdało kilka osób na dość sporą grupę(chyba ponad 30).Zrobilam 4 byki, ale nie wiem na czym, bo nie ma wglądu w testy i odpowiedzi po egzaminie. Niektóre pytania były banalne, ale niektóre bardzo "podchwytliwie" ułożone, dlatego nie wiem gdzie popełniłam błąd. Powiem jeszcze jedno...przed egzaminiem robiłam sporo testów otrzymanych z różnych źródeł i miast, i nawet gdybym nauczyła się ich na pamięć tego testu mogłabym nie zdać. Przede wszystkim przepisy, i jeszcze raz przepisy-dokładne poznanie wszystkich definicji z kodeksu i moze się uda następnym razem:-))) :lol:
Pozdrawiam
Dzieki :) .Ja będe podchodzić dopiero we wrześniu, ale jestem przerażona tymi statystykami,i szukam wszystkiego czego się da.Życzę powodzenia następnym razem :)
No moje miłe Panie, przerażenie tu nic nie pomoże. Sprężcie sie w sobiei zdajcie. Bedzie nam miło powitać Was w gronie instruktorów. Pozdrawiam :D
Witam. Mam nadzieję, ze "sprężę się" wsytarczajaco :lol: .
Kolejny termin mam na 17 września, takze czasu jest chyba wystarczająco, aby dokładnie wszystko doczytac, i "nauczyć się czytać podchwytliwe pytania"
Trzymacie kciuki!!!!
ps. gdyby ktoś był w posiadaniu jakiś opolskich testó, proszę dajcie znać.
Ja też życzę Wam powodzenia na egzaminie.
Ja legitymacje instruktora mam (zdałam za pierwszym razem zresztą :wink: ) tylko pracy nie mam heh
Więc pozostaje mi założyć własny OSK, tylko cholera wie, kiedy to będzie.
Pozdrawiam i życzę wszytkiego najlepszego :)
A zdawałaś też w Opolu?? Co byś mogła doradzić? Aż zazdroszczę,że masz to już za sobą :lol:
witam, właśnie Katrijn ma rację, jaki ma sens zdawać, jak i tak nie dadzą ci zarobić, a jak cię już przyjmą to z wielką łaską, będziesz pracował na czarno za 11,5 zł tylko własną wachę będziesz lał z tego, a godz jazdy to 6,5 zł na gazie. Proponował mi taki jeden złodziej z Częstochowy ale niestety odmówiłem. Zdałem egzamin za trzecim razem, kasę niezłą wlepiłem w papier, koło 3,5tys z poprawkami i nie wiem kiedy mi się to zwróci.
:twisted: tak właśnie wygląda ten biznes jedne wielkie dno :evil: Instruktorzy robią za parobków po 6zł za godzinę. Ostatnio miałem na doszkalaniu dziewczynę, z Lublina kurs robiła za 799zł :!: