Zastanawiam się nad odtworzeniem własnego osk i myślę nad dotacja finansową z urzędu pracy lub z funduszy unijnych-jak myślicie jest szansa na uzyskanie takiej pomocy na zakup samochodu?jeśli nie to na co można przznaczyc te fundusze?
Pozdrawiam:-)
Printable View
Zastanawiam się nad odtworzeniem własnego osk i myślę nad dotacja finansową z urzędu pracy lub z funduszy unijnych-jak myślicie jest szansa na uzyskanie takiej pomocy na zakup samochodu?jeśli nie to na co można przznaczyc te fundusze?
Pozdrawiam:-)
Dowiadywałem się na ten temat i jeśli samochód jest środkiem trwałym a z tego co wiem to jest, a działalność nie jest transportowa to nie powinno być problemów.
sam się nad tym zastanawiam ale boję się :/ i na razie zrezygnowałem...
troche stary temat - ciekawe czy założycielowi sie udało
Temat jest nowy-dzisiejszy:-)pewnie gress spojrzałeś na nie tą datę co trzeba:p Jackii ja tez się boje ale raczej nie ma szans znaleźć teraz prace jako instruktor(Szczecin)więc chyba nie będę miał wyjścia.
Pozdrawiam
Idzie mi się udało. I to nawet nie na OSK, ale tylko na podwykonawstwo dla OSK.
Kristof jak tego dokonałeś?w UP czy z funduszów europejskich?jakie wymogi stawiali?
Pozdrawiam
lol nie wiem jak to sie stało :D ale mam padnieta bateryjke od podtrzymywania napiecia ... to moze meic cos wspolnego mimo ze ustawilem dobra na kompie po załadowaniu winaCytat:
Napisał wicekpl
w pkt 2 regulaminu mojego powiatowego UP znalazłem "Dotacja nie może być udzielona m.in. na:zakup samochodów osobowych, z wyjątkiem samochodów przeznaczonych do szkół nauki jazdy oraz usług świadczonych w zakresie krajowego transportu osób taksówkami" Więc wywnioskowałem ,że skoro istnieje takie wyłączenie to może się udać Napisałem projekt i się :D udało dostałem całe 17 000 PLN. Na razie auto głównie stoi na podwórku ,ale zaczynają się pomału pojawiać jakieś zlecenia.
kupiłeś nowe czy stare ? a może egzaminacyjne ( czasem ośrodki chyba wysprzedają ? )
I jak sprawa z placem i sala wykładową bo chyba coś takiego jest wymagane