Witam, mam pytanie czy jest ktoś kto ostatnio zdawał na instruktora w Lublinie w miesiącu październik tego roku?;)
Jak tak to może podeśle jakieś wskazówki , porady a może trudne lub łatwe ( zapamiętane pytania ) dzięki z górki pozdrawiam:cool:
Printable View
Witam, mam pytanie czy jest ktoś kto ostatnio zdawał na instruktora w Lublinie w miesiącu październik tego roku?;)
Jak tak to może podeśle jakieś wskazówki , porady a może trudne lub łatwe ( zapamiętane pytania ) dzięki z górki pozdrawiam:cool:
Dołączam się do prośby
Nie
Ja mam egzaminy dopiero w grudniu dlatego zapytałem :)
To witaj w klubie ja również zasuwam w grudniu do Lublina:D
Tak? A skąd jesteś? :)
A ja z Chełma
Na kiedy macie termin?
Słuchaj jakby się okazało, że ja mam wcześniej to prześlę Ci zapamiętane pytania, a jak okażę się, że Ty masz wcześniej ode mnie to mogę liczyć na to samo z Twojej strony?
Ok my mamy egzamin 5 grudnia o 16 - jedziemy grupą 8 osobową wiec pozbieram pytania . A Ty kiedy masz? a powiedz jakie masz materiały do nauki bo - my uczymy sie testów z przepisów tych co są dla kierowców a z metodyki, dydaktyki itp. to mamy takie testy sprzed kilku lat ( nic aktualnego)- dlatego założyłem taki temat.Napisz jakich testów z przepisów sie uczysz? MY dostaliśmy testy z metodyki wielokrotnego wyboru i się okazało w czwartek że takich nie będzie?
Dlaczego nie będzie?
Ja używam testów które dostałem na kursie + te co są z przepisów
Link do mojego chomika KILK KLIK
Dodatkowo:
TUTAJ
TUTAJ
TUTAJ
TUTAJ
TUTAJ
Razem mam tego około 500MB
Jak chcesz mogę pozbierać moje testy w 1 rar - czyli te co używam (bez zbędnych konspektów, obrazków, itd itd)
I wysłać Ci na maila
Tylko podaj adres
Co do terminu egzaminu dziś organizator kursu ma dzwonić kiedy dokładnie - wczoraj miałem wewnętrzny