Witam
Powiedzcie jak to wygląda w waszych OSK a mianowicie:
- ile kursantów macie miesięcznie w ostatnich miesiącach.
- w których miesiącach zaobserwowaliście większe zainteresowania kursami a w których spadek zainteresowania.
pozdr
Printable View
Witam
Powiedzcie jak to wygląda w waszych OSK a mianowicie:
- ile kursantów macie miesięcznie w ostatnich miesiącach.
- w których miesiącach zaobserwowaliście większe zainteresowania kursami a w których spadek zainteresowania.
pozdr
Hej, skoro chcesz o to zapytać innych to może sam też byś podał jak to u Ciebie wygląda ? ;>
A co to Tajemnica jakaś zawodowa. Nie rozumiem właściwie w czym masz Problem. Jeżeli nie masz ochoty to prostu nie pisz i tyle.
Ja mam problem? Dobre sobie. A Ty w czym masz problem żeby podać swoje skoro zacząłeś temat i pytasz innych to wypadało by wpierw podać swoje.
Co by "wypadało" to Pan może mówić swoim dzieciom.
gdyby się Pan troszeczkę się wysilił i zastanowił to doszedłby do wniosku że może ja nie prowadzę OSK więc co mam przedstawiać ( ale znając polską mentalność zaraz pewnie będzie odp w stylu to czemu pytam.) zaznaczam jeżeli nie ma Pan ochoty to "wypadałoby" nie Pisać i nie komentować i tyle.
Zachowanie jak u dzieci...
Wszędzie jest słabo , w mojej firmie nie jeżdze od 2 miesięcy nie licząc tego jak ktoś zadzwoni na 2 godzinki czy zbliża się egzamin i ktoś dokupuje.
A ilu instruktorów u znajomego pracuje?
Czyli po 4 osoby dla dwóch instruktorów i dla jednego 5. Całkiem nieźle jak na obecne czasy.