Witam
Jestem w posiadaniu konspektów na tematy opracowane z zagadnień o ruchu drogowym dla instruktorów potrzebne do przeprowadzenia wykładów.
Dla zainteresowanych prześlę tematy konpektów
gg 5413861
Printable View
Witam
Jestem w posiadaniu konspektów na tematy opracowane z zagadnień o ruchu drogowym dla instruktorów potrzebne do przeprowadzenia wykładów.
Dla zainteresowanych prześlę tematy konpektów
gg 5413861
zamiast zakładać co kawałek nowy watek o tym samym
http://www.naukajazdy.pl/assets/modu...ighlight=#5909
zrób tak jak prosił Adamus. Wtedy więcej osób skorzysta.
hwj własnie potrzebuje konspektu temat właczanie sie do ruchu jak możesz przesłac to dziekuje i podaje e-mail mati701@op.pl jeszcze raz dzieki
maciobyk, przesłałeś mi te konspekty? Nic mi nie doszło. Przypominam jeszcze raz adres: info@naukajazdy.pl
Zamieścimy je na stronie.
Adamus a zapłaciłeś :wink:Cytat:
Napisał Adamus
Cytat:
Napisał maciobyk
ile kosztują te konspekty?
Siemka mam sporo konspektów :twisted: Mogę wam przesłać za free :!: Trzeba pamiętać o jednym, że układ konspektu w każdym województwie jest inny :!:
Witam Cię. Jeśli możesz to prześlij mi je. Będę wdzieczny. Dziekuje i pozdrawiam. damib@op.plCytat:
Napisał skecz
Konspekty są naprawdę dobrze napisane. Jest ok 25 tematów. Na początku napisane jakie materiały użyć do przeprowadzenia wykładu. Wszystko jest w formacie word. Więc jak ktoś się zainteresuje to zapraszam.
5413861
Witam serdecznie,
jeśli to możliwe to jestem zainteresowana otrzymaniem tych konspektów: prolingua@onet.eu.
Z góry dziekuję i pozdrawiam