U kolegi potrzebowałem pojeździć troche L-ką. Wyjeździłem 4 godz a on nie chce zapłaty.
Ile mam mu dać bo w ogóle sie nie orientuje :?
Printable View
U kolegi potrzebowałem pojeździć troche L-ką. Wyjeździłem 4 godz a on nie chce zapłaty.
Ile mam mu dać bo w ogóle sie nie orientuje :?
Witam!
Ja za godzinę jazd płaciłam 35 zł. I chyba właśnie w takich cenach kształtują się dodatkowe godziny jazd. :P
A nie lepiej po staropolsku?
Po zdanym egzaminie kupić flaszeczkę i razem wypić:)
A jak jesteś niepełnoletni, to jaiś inny upoinek, który mu się przda:)
ja płaciłęm 30 zł
30zł godzinka:)
W 30 zł ja płaciłam:]
30-40 zł za godzine zalezy od miasta w którym jedziłes/as!
ceny wahają się między 25-30 zł zależy od ośrodka :)
to sa ceny za godzine z samochodem?
w gdańsku stawka za godzine to 50zl
jareks2005 tak z samochodem :D płacisz i jeździsz sobie "elką" całą godzinę :D
w Poznaniu 35 - 50 zł
u nas godz kosztuje 40 zł
zastanówcie się za ile można wynająć taksówkę ze "zwykłym" taksówkarzem i pomyślcie co można otrzymać za kwotę 35-40zł za 1h zajęć.?
Byle jaki instruktor w byle jakim samochodzie i bez zaangażowania w Twoje szkolenie weźmie 40łż/h, ale szanujący się , doświadczony i skuteczny instruktor z pewnością nie mniej niż 45-50zł.
czy nie warto dołożyć?
w Warszawie cena waha się w zakresie 35-40pln
SOS-Manager ma rację. Dobry, szanujący się instruktor, który poważnie podchodzi do swoich obowiązków, to wydatek ok. 50 zł za godzinę.
U Nas godzina kosztuje od 35 do 50zł w zależności od OSK. znam przypadki gdzie za 25zł ktoś jeździł, niby okazja a jak się potem okazało to po bocznych ulicach(tam gdzie w życiu nie widziałem egzmainu) z panem który podobno większość czasu gadał przez telefon, wg mnie godzina stracona :)
Ja płaciłem za godzinę 45 zł .
ZAPRASZAM DO NOWEGO PORTALU AUKCYJNEGO.POLECAM!