Prezydent podpisał ustawę!
http://www.szkola-jazdy.pl/aktualnosci/single/id/978
SUPER OSK?
WZMOŻONE KONTROLE?
Prezydent podpisał, pytanie czy w ogóle czytał?
Dlaczego nikt nie pyta nas o zdanie?
Przecież powinno się wprowadzić:
-cene minimalną , bądź inne narzędzie tego typu
-zwiększyć kurs do 40 godzin
-wprowadzić albo możliwość zdawania autem OSK, albo
co najmniej 5 marek samochodów w jednym WORDzie, aby kursanci wyzbyli się tego poczucia nauki do egzaminu, a nie jazdy..
-czekam do czerwca, jak coś się nie polepszy zwijam interes, bo nie mam zamiaru być OSK CARITAS
Re: Prezydent podpisał ustawę!
Cytat:
Napisał gilmour
Przecież powinno się wprowadzić:
-cene minimalną , bądź inne narzędzie tego typu
-zwiększyć kurs do 40 godzin
co najmniej 5 marek samochodów w jednym WORDzie, aby kursanci wyzbyli się tego poczucia nauki do egzaminu, a nie jazdy..
-- cena minimalna -- bzdura... Co to, gospodarka centralnie regulowana? Ceny są takie, za jakie się chce/opłaca komuś robić. Na tym polega rynek. To właśnie zmowy są niebezpieczne i ścigane prawnie.
-- 40 godzin: a po co? Jak komuś nie wystarcza, niech sobie dokupi. nabijanie kasy ośrodkom z pieniędzy niewinnych ofiar - zło. W zasadzie to ja bym głosował za zmniejszeniem. Jak ja zdawałem na początku lat 90, to chyba było mniej tych godzin i też zdałem za pierwszym razem.
-- kilka marek.... Można by, ale kto za to zapłaci? Kursant. Jedna marka jest OK, tylko zmian nagłych nie powinno być, jak teraz.
Re: Prezydent podpisał ustawę!
Cytat:
Napisał gilmour
co najmniej 5 marek samochodów w jednym WORDzie,
Dales juz pomysl, wiec dlaczego kombinujesz z 5 - cioma markami ?
Zlikwidowac park maszyn i po problemie + wprowadzic kak bylo kiedys, ze egzaminator siedzial za instruktorem.
:wink: