Czy zna ktoś jakieś fajne i tanie aplikacje na telefon z testami egzaminacyjnymi? - takie prawo jazdy na komórkę. Znajomy szykuje się do zdawania, ale nie znosi książek, a za to ciągle przesiaduje z nosem w swoim aplecie :?
Printable View
Czy zna ktoś jakieś fajne i tanie aplikacje na telefon z testami egzaminacyjnymi? - takie prawo jazdy na komórkę. Znajomy szykuje się do zdawania, ale nie znosi książek, a za to ciągle przesiaduje z nosem w swoim aplecie :?
To nam pokolenie rośnie :twisted:
Jeżeli koniecznie chce się uczyć "w komórce" to na myśl przychodzi mi zalogować się na www i rozwiązywać testy ...
Byłoby nieźle, ale on nie usiedzi na miejscu. Takie ADHD, wszędzie chodzi z komórką i czyta i czyta....
Ale książki prawdziwej do ręki nie weźmie, a przy laptopie wysiedzi z 10 min.
Dlatego takie prawo jazdy na komórkę, to dla niego zbawienie
Jak on będzie prowadził? Tego to ja nie wiem :wink:
Ahoj!
To może niech lepiej nie robi ...Cytat:
Napisał heman
Borys
Fajny tekst na początek ".... znajomy ma taki problem - :)
na stronce www.prawojazdynakomorke.pl znajdziesz aktualne testy z 2011 roku.
Widziałem te testy w działaniu, mieściły się w telefonie i wyglądały porządnie. "Znajomy" z nich się uczy ... i chwali je sobie :)
Namówiłem go, ściągnął i jak na razie jest ok.
Mam nadzieję, że zda. Tylko teraz w ogóle nie odkłada telefonu, tylko testy i testy :lol:
Jeszcze w sprawie tych testów na komórkę - chociaż mam prawko od dawna, to nie dałem rady zaliczyć z marszu tego testu. A wydawało mi się, że spokojnie dam radę.
Jeśli, ktoś miał z nim do czynienia, to niech napisze o wrażeniach. Szczególnie zwracam się do posiadających już prawko, czy Wam też poszło równie kiepsko jak mi. Bo lekko się podłamałem :cry:
W związku z "kosmicznymi" zmianami jakie szukują się w egzaminie teoretycznym
problem "egzaminu na komórkę" zaczyna wydawać się bardziej skomplikowany!
chaciaż znając życie program prędzej czy później sie pojawi...
Jak to jak ? Przeca auta dla ludzi z handycap'ami maja joystick'i :mrgreen:Cytat:
Napisał heman
:wink:
Zapraszam na stronę iPhone Testy na prawo jazdy.
Prosta aplikacja, aktualne pytania egzaminacyjne, przygotowanie do egzaminu i symulator zestawów egzaminacyjnych.
Ta strona jakas trefna wyskakuje mi alarm antyvirus'owy
:wink:
No mi też.......
Faktycznie jakiś problem się wczoraj pojawił. Poprawiony i nie ma już fałszywych alarmów :) Przepraszam za zamieszanie.
http://www.naukajazdy.pl/assets/modu...o-Jazdy-Online
Nie wiem co złego jest książkach :) moim zdaniem są one bardziej poręczne (może poza tym, że większe) i wygodne. Ale dzisiaj elektronika wypiera wszystko... :) Ciekawe, czy za kilkanaście lat młodzi ludzie będą potrafili parkować bez czujników parkowania, których dzisiaj jest coraz więcej ;)
Nic złego w książkach nie ma, ale trzeba przyznać że komputery dają możliwość szerszego spojrzenia na edukację i weryfikację wiedzy. Osobiście cenię sobie możliwość sprawdzenia w jakich obszarach w jakim stopniu jestem przygotowany, z książką niestety to niemożliwe.
Poza tym egzamin jest prowadzony na komputerze, dlatego warto przygotowywać się w podobnym środowisku. Oczywiście samej książki nie można wyłączyć :) Też są ważne.