Witam Mam zamiar zdawać egzamin instruktorski B i C w Lublinie.Czy ktoś ostatnio zdający może potwierdzić albo zaprzeczyć że testy z przepisów są takie same jak dla kandydatów na kierowców
Printable View
Witam Mam zamiar zdawać egzamin instruktorski B i C w Lublinie.Czy ktoś ostatnio zdający może potwierdzić albo zaprzeczyć że testy z przepisów są takie same jak dla kandydatów na kierowców
Nie wiem jak teraz, ale pół roku temu były w 95% dokładnie takie jak dla kandydatów na kierowców, a pozostałe 5% było lekko zmodyfikowane.
Dzięki Pozdrawiam
Z tego co wiem to od września 2007 zmieniły się pytania i strasznie spadła zdawalność. Byc może dlatego ze podchodzi do egzaminu po 200 os
No wlasnie tez sie zastawnawiam... Podobno w krk gdzie mieszkam sie polepszylo, dzis uslyszalam ze nie bo sie czepiaja byle ulac i lepiej jechac do Lublina i szczerze to nie wiem co robic jechac czy zostac...
Jak uwazacie??
I wogole kiedy jest najblizszy egzamin w Lublinie??
Pozdrawiam cieplo
Teraz w Lublinie będzie egzamin 4 luty, a dokumenty chyba zaczynają przyjmować 3 tygodnie wczesniej we wtorek i czwartek.
Od nas pół roku temu kilka osób pojechało do Lublina - zdała połowa. Ci którzy nie zdali + kilka osób zdających pierwszy raz poszło do Krakowa. Ci po Lublinie zdali, pozostali nie.
To ja jednak zostaje w krk, jak mi sie nie uda to trudno bedzie kolejny raz. Kurcze tylko Ci ludzie mnie przerazaja eh co ma byc to bedzie, narazie stres przed wewnetrznym :wink:
pozdrawiam
Wie ktoś może ile jest pytań na egzaminie w Lublinie ???
18 z zprzepisówCytat:
Napisał maciobyk
5 z dydaktyki
5 z psychologii
Można było popełnić 1 błąd w przepisach i 1 w dydaktyce wraz z psychologią.
Ogólnie 2 błędy.
Ma ktoś pytania występujące na teście na egzaminie w Lublinie ???
Gdzieś mam, ale są to pytania sprzed września 2007 czyli sprzed zmiany.Cytat:
Napisał maciobyk
W jakiej formie to masz elektronicznej czy na kartkach ??? czy możesz je udostępnić ???
W formie elektronicznej (skan) i oczywiście, że mogę je udostępnićCytat:
Napisał maciobyk
ja slyszalem ze zdalo 5/6 osob. cman, gdzie sie szkoliles?Cytat:
Napisał cman
Dokładnie było od nas 7 osób i 3 zdały - mówię oczywiście o Lublinie, w Krakowie nie wiem jak tam dokładnie było liczbowo. Szkoliłem się w Spec'u.
ja sie szkole (jeszcze) w Jumie. z tamtad wlasnie zdala wiekszosc....w Krakowie przykrecaja srobke i zdaje 1/100 :(
cman bracie ja te ze SPECa jestem :D
podobno w krk nie tak zle jest teraz wyluzowali :) [/b]
Heh, jaki świat jest mały :wink:.
No podobno w Krakowie nie jest już tak źle, ale osobiście zdałem w Lublinie, więc nie mogę powiedzieć nic z autopsji.
kazdy sie boi zdawac w krakowie bo tu jest tak ze jedziesz na miasto i to na dodatek na Kazimierz, i tam najbardziej ulewaja ,czepiajac sie szczegolow...
Dlaczego w każdym mieście egzamin jest inny, czemu nie jest to tak jak egzamin na prawo jazdy. Ja zdawałam w Elblągu i egzamin wyglądał inaczej. Powinno być to bardziej ujednolicone.
Nie prawda w krakowie jest tylko egzamin na placu nikt na miasto nie wyjezdza
W jakim celu wyjeżdza się do miasta?Cytat:
Napisał olek256
W jakim charakterze "osoba ubiegająca sie o uprawnienia instruktora" tam występuje? tzn. kieruje pojazdem czy siedzi obok? i jaki ma to cel i co ona tam robi?
Z góry dziękuję za odpowiedź bo bardzo mnie to ciekawi.
LU_juniorpowtarzam w krk nie wyjezdza sie na miasto... Jest egzamin tylko na placu na miasto sensu wyjezdzac nie ma jeszcze na stare miasto...[/b]
LU junior podrzuć jak można te materiały, które posiadasz. Jakieś info o egz w lublinie. Z góry dziękuje. cosanostraxr3@o2.pl gg 2195688
PZDR
Ma ktoś testy Z PRZEPISÓW RUCHU DROGOWEGO NA Lublin ???
Prosze podajcie kiedy jest najblizszy termine egzaminu w Lublinie?? pozdrawiam i dziekuje
chlopaki zdawaliscie w lublinie ostatnio powiedzcie jak jest jakies testy podrzuccie bardzo prosze...
madunia4@buziaczek.pl
2008-03-03 15:46 Egzamin na instruktora nauki jazdy za 4 miesiące
Płacą za niego 240 złotych, a mimo to muszą czekać minimum 4 miesiące. Mowa o egzaminie na instruktora nauki jazdy w Lublinie. Kilkadziesiąt osób choć skończyło kursy instruktorskie, nie może zdać egzaminu, bo nie ma przed kim. Komisja zbiera się raz na dwa miesiące.
Zdaniem zainteresowanych zbyt rzadko, zwłaszcza że egzamin zdaje średnio 40 procent podchodzących. Bez szansy zdawania egzaminu przyszli instruktorzy nie mogą zacząć pracy w szkołach nauki jazdy, a te narzekają na brak kadry. Nie ma kadr, więc oczekiwanie na kurs na prawo jazdy się wydłuża.
wiadomość pochodzi ze strony rmf.fm
Najbliższy termin egzaminu dla kandydatów na Instruktora odbędzie się od 4 kwietnia w Lublinie.