Ja chciałam polecić w kilku skormnych słowach Nauke Jazdy "OES" w Krakowie przy ul. Wrocławskiej 48. Świetnie uczący Instruktorzy i efekty końcowe jak widać:)
Printable View
Ja chciałam polecić w kilku skormnych słowach Nauke Jazdy "OES" w Krakowie przy ul. Wrocławskiej 48. Świetnie uczący Instruktorzy i efekty końcowe jak widać:)
Dobre szkoły są w katalogu OSK :-) Tam proponuję ich szukać :)Cytat:
Napisał biba
Na innym forum biba się nazywa helka :wink: :!: :!: :!:Cytat:
helka
PostWysłany: Pią Gru 08, 2006 21:24 Temat postu: OSK "OES" Kraków Odpowiedz z cytatem
Ja chciałam w kilku słowach polecić wszytkim szanującym sobie swoje cięzko zarobione pieniązki na nauke jazdy w "OES" Kraków przy ul. Wrocławskiej 48. Kurs kosztuje 999zł i naprawde warto bo to jest bardzo przyzwoita cena a bardzo dobrze nauczaja w tej szkole. Nie zajmują się jakimiś pierdołami tylko naprawde uczą i szanują nasze pieniądze:) Także warto. Wiele moich znajomych robiło gdzie indziej, a wydało 2x tyle co ja na prawko,bo nie zdawali egzaminów, kupywali godziny jazdy itd..... :)Pozdrawiam i polecam:)
czyzby autoreklama? :D
Hej. Dajcie spokój. Chciałam pochwalic naprawde dobra szkołe. Uczyłam sietam, a to,ze mam inna tam ksywe to przeciez nic nie oznacza. Zrobicie jak uwazacie,ale naprawde nie o to tu chodzi. Ja zmieniałam dwa razy ośrodek ,bo nie mogłam trafic na Instruktora,ktory naprawde czegoś konkretnego mnie nauczy. Płaci sie kase za każda godzine, a efektów nie widac w niektórych szkołach. Więc po to to pisze, zebyście mogli sprówbowac.
Włodek tak siadł na Bibę, że gdzie indziej jest jako Helka a sam reklamuje wszędzie swoją stronę podając linka gdzie jest także adres jego szkoły. I kto tu robi reklamę, Biba czy Włodek :wink:Cytat:
czyzby autoreklama?
Starałem się stworzyć stronę internetową, która byłaby pomocna nie tylko moim kursantom, ale wszystkim zainteresowanym. Zebrałem tam wiadomości skondensowane, bez niepotrzebnego lania wody.Cytat:
Napisał eliza
Zamiast przepisywać tego wszystkiego co jest na stronie,podaję link.To chyba nie przestępstwo?
I nie na reklamie mi zależy, bo mam co robić i ciągle brakuje mi czasu, ale by pomóc innym, szukającym informacji w temacie szkolenia,aby nie musieli dopytywać się na forum. :idea:
Ja uważam, że biba robi autoreklamę. Jeśli chce zarekomendować ośrodek w którym się uczyła, to może to zrobić na PW.
Co do Włodka, to życzył bym sobie aby każdy się udzielał w necie tak jak On. Na Jego stronie są moim zdaniem ciekawe i pomocne tematy.
Ludzie, nie czepiajce się Włodka! Ten człowiek wiele czasu poświęca żeby pomóc zagubionym kursantom 9za darmo). A jego stronka na pewno niejednemu pozwoliła uzyskać PJ. Inni powinni brać z niego przykład:)
Ja z kolei chciałabym odradzić wszystkim OES. Instruktor z którym jeżdziłam darł się na mnie cały czas, zamiast coś tłumaczyć stresował, a pewnego razu po moim (faktycznie) ostrzejszym hamowaniu powiedział że jeśli zrobię tak jeszcze raz, to mnie wysadzi i będę sobie sama wracać (!!!).
Egzamin na prawko zdałam za pierwszym podejściem, ale tylko dzięki jazdom doszkalającym w innym ośrodku. I do dzisiaj pamiętam moje zdziwienie kiedy odkryłam że jazda samochodem może cieszyć, a nie tylko powodować skurcze w żołądku...
Cytat:
Napisał Margot
a ja polecam OSK MILA :) ul,Brogi 26 prawko zdane za pierwszym razem:) a instrktor przemiły:)i sie nie drze :) tylko naprawde pomaga.
robił ktoś kurs w OES'ie niedawno? ;) na stronie mają informację, że zajęcia są o 9 lub 18, można chodzić na zmianę w zależności jak komu pasuje?
Ta strona wygląda jak żywa reklama... 8 pochwalnych wpisów od użytkowników z jednym postem...
moja dziewczyna z Krakowa zdawała własnie w tym OES i sobie chwaliła, ja natomiast zdawałem w Warszawie w OSK ALFA i na prawdę polecam, panowie wiedzą jak przygotować do egzaminu, zdawałem na A1 i B i za każdym razem za przysłowiowym "pierwszym" :D
Super specjalista od polecania.
Co dopiero zrobił prawo jazdy jeżdżąc z jednym czy ... instruktorami i został ekspertem w ocenie szkół jazdy.
Weź Ty się Babo czy Chłopie w czerep walnij ! To że Ci się super jeździło nie znaczy że z innym instruktorem z tej szkoły lub innej w czasie jazdy nie osiągałeś by orgazmu.
Marketingowe popierdółki na zamówienie szkoły jazdy !!!!!
Szkołę z takim marketingiem należy omijać z daleka !!!!