Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Właśnie po to jest nasz KATALOG

Aby łatwo i szybko znaleźć odpowiednią szkołę.

Nowy użytkownik

szkoly w Jaworznie

Czy mam rozumiec, ze szkoly dobre sa u Was na stronce, a "niedobrych' nie ma i lepiej tam nie isc? Jesli chodzi o szkoly w Jaworznie, to u Was sa 2, a w ksiazce tel. 6. Browarze, szkoly SPOKO w Jaworznie nie ma (za ksiazka tel.), natomiast jest w Sosnowcu na Zagorzu, pod numerem kom., ktory podales. Szkola Klakson jest u Was na ul. Mickiewicza, a w ksiazce tel. na Farnej.
    A co najlepsze, bylam juz w jednej szkole w Jaworznie zasiegmnac powstepnych informacji - maja otwarte hahaha do 17:00!!! Jak wszyscy uslugodawcy w tym miescie prowadza uslugi dla bezrobotnych, emerytow i rencistow, a czlowiek pracujacy i to w innym miescie nie ma szans zdazyc gdziekolwiek.

Jesli chodzi o materialy, to w szkole w Sosnowcu na Warszawskiej dostaje sie tylko broszure z testami i byc moze kodeks, natomiast plyty nie, bo pan jest przeciwny nielegalnemu kopiowaniu :P. Znajoma w Dabrowie Gorniczej dostala znaki drogowe z komentarzami, podrecznik kierowcy, kodeks drogowy, cwiczenia, ORYGINALNA plytke.

Conieco zglupialam, a musze na dniach zaczac nauke.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Jaworzno

Re: szkoly w Jaworznie

Cytat Napisał suchmaschine
    Czy mam rozumiec, ze szkoly dobre sa u Was na stronce, a "niedobrych' nie ma i lepiej tam nie isc? Jesli chodzi o szkoly w Jaworznie, to u Was sa 2, a w ksiazce tel. 6. Browarze, szkoly SPOKO w Jaworznie nie ma (za ksiazka tel.), natomiast jest w Sosnowcu na Zagorzu, pod numerem kom., ktory podales. Szkola Klakson jest u Was na ul. Mickiewicza, a w ksiazce tel. na Farnej.
    A co najlepsze, bylam juz w jednej szkole w Jaworznie zasiegmnac powstepnych informacji - maja otwarte hahaha do 17:00!!! Jak wszyscy uslugodawcy w tym miescie prowadza uslugi dla bezrobotnych, emerytow i rencistow, a czlowiek pracujacy i to w innym miescie nie ma szans zdazyc gdziekolwiek.

Jesli chodzi o materialy, to w szkole w Sosnowcu na Warszawskiej dostaje sie tylko broszure z testami i byc moze kodeks, natomiast plyty nie, bo pan jest przeciwny nielegalnemu kopiowaniu :P. Znajoma w Dabrowie Gorniczej dostala znaki drogowe z komentarzami, podrecznik kierowcy, kodeks drogowy, cwiczenia, ORYGINALNA plytke.

Conieco zglupialam, a musze na dniach zaczac nauke.
    Tak gościu jest z Sosnowca, ale większość kursantów jest właśnie z j-no i z okolic, też w j-no odbywa się teoria, a co dostałem dostałem nowe podręczniki i płyte do komputera też orginalne zapakowane "ABC Kierowcy" a o innych OSK w Jaworznie nie warto wspominać, i też szukałem najlepszej dla mnie oferty w Jaworznie, lecz nie znalazłem po relacjach kolegów koleżanek co tam zdawały w różnych osk w Jaworznie Ps: sory za wprowadzenie w Błąd że z Jaworzna PZD

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Re: szkoly w Jaworznie

Są zarówno dobre jak i złe. Jeśli jakieś dane mijają się z prawdą to zapewne nasi konsultanci jeszcze ich nie potwierdzili w ostatnich miesiącach. Niestety OSK to nie banki, dzisiaj powstają jutro się zamykają, często tak bywa. Proponuję jednak wybierać ze szkół które prezentują reklamy na naszych stronach, tam na pewno uzyskasz wszystkie aktualne dane do Ośrodka.

I jeszcze jedno. Książka telefoniczna nie jest dla mnie absolutnie autorytetem skoro nawet dzwoniąc bezpośrednio na biuro numerów podają szkoły które już nie istnieją.

Trzeba by tu garstki osób aby powiedzmy w każdym miesiącu weryfikować wszystkie szkoły czy jeszcze istnieją. A i tak można by mieć pretensje że dane są nieaktualne.

Zasada jest prosta - kto ma reklamę w katalogu dba o aktualność danych i wie że internet jest najlepszym medium dotarcia do młodych ludzi którzy chcą zrobić prawo jazdy.

Ufff tyle

Nowy użytkownik

dzieki z odpowiedzi.
    Browar, zdradz w koncu, gdzie w Jaworznie jest ten OSK SPOKO, ja rozumiem, ze praktyka na wolnym powietrzu, ale teorii chyba nie ucza na lawce w parku :P

Nowy użytkownik

dzieki z odpowiedzi.
    Browar, zdradz w koncu, gdzie w Jaworznie jest ten OSK SPOKO, ja rozumiem, ze praktyka na wolnym powietrzu, ale teorii chyba nie ucza na lawce w parku :P

Ale ty się czepiasz, czyżby konkurencja . Czy to ważne gdzie ? Skoro mają nr telefonu, po twoich wypowiedziach wnioskuję że się nie zapiszesz na kurs bynajmniej... A ludzie nr mają i zadzwonić też mogą.
    Nie wiem co to za szkoła ale na ławce w parku napewno nie uczą, bo bez sali wykładowej nie mógł by funkcjonować taki OSK. I to tyle z mojej strony.
    Proponuję ci zadzwonić i osobiście się spytać, 3ym się.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Myślałem że wy już na drugiej stronie o tym jak długo trwa kurs, a tu jakieś ławki w parku i wywody na temat OSK Trochę się to odbiegło chyba

Nowy użytkownik

Thomas:
    1. Nie Ciebie pytam
    2. Niestety ze swoimi podejrzeniami nie trafiles ani razu
    3. Twoja odpowiedz nic nie wniosla - wiec PO CO? Jesli szkola jest tak tajemnicza, ze nie mozna zdobyc nigdzie adresu (oprocz kontaktu telefonicznego), to jest to dla mnie podejrzane, i (tu masz racje) nie zapisze sie.
    4. Pojade po Twojemu: czyzbys byl z OSK SPOKO?

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Trzebinia

to ja może wracając do tematu odługości trwania kursu, to jak powiedzieli przedmówcuy zależy głównie od tego ile masz czasu i jak często możesz jeździć tam gdzie ja chodze na kurs był różne osoby włącznie z takimi co to mówiły ż pon, wtorki i środy mają zajęte, czwartki mogą jeżdzić po 18 piątki i soboty nie da rady niedziele moga być do 14 itd itp więc taka osoba niech się potem nie dziwi że chodzi na kurs dłuuuugo, ja chodzę niecały miesiąc i wyjeździłam już 20 h mam rozpisane kolejne 8 i po nich 18.01 mam egzamin wewnętrzny teorie oczywiście mam już za sobą u nas jest ona w cyklach cotygodniowych po 2h jednozarowo

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Jarosław

Ja kurs zrobilam w 3 miesiace + 1 miesiac na czekanie na egzam Jak pisano wyzej, zalezy to od wielu czynnikow!
    A co do katalogu OSK, nie jestem wystarczajaco do niego przekonana, bo nawet nie ma tam mojego miasta a prosperuja tu ok 4 szkoly, w tym 3 z paroletnim stazem

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia