Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
Temat: Jak długo trwa kurs
-
11-12-2006, 11:46 #11Od dawna na forum
- Mieszka w
- Wrocław
-
12-12-2006, 09:43 #12Nowy użytkownik
szkoly w Jaworznie
Czy mam rozumiec, ze szkoly dobre sa u Was na stronce, a "niedobrych' nie ma i lepiej tam nie isc? Jesli chodzi o szkoly w Jaworznie, to u Was sa 2, a w ksiazce tel. 6. Browarze, szkoly SPOKO w Jaworznie nie ma (za ksiazka tel.), natomiast jest w Sosnowcu na Zagorzu, pod numerem kom., ktory podales. Szkola Klakson jest u Was na ul. Mickiewicza, a w ksiazce tel. na Farnej.
A co najlepsze, bylam juz w jednej szkole w Jaworznie zasiegmnac powstepnych informacji - maja otwarte hahaha do 17:00!!! Jak wszyscy uslugodawcy w tym miescie prowadza uslugi dla bezrobotnych, emerytow i rencistow, a czlowiek pracujacy i to w innym miescie nie ma szans zdazyc gdziekolwiek.
Jesli chodzi o materialy, to w szkole w Sosnowcu na Warszawskiej dostaje sie tylko broszure z testami i byc moze kodeks, natomiast plyty nie, bo pan jest przeciwny nielegalnemu kopiowaniu :P. Znajoma w Dabrowie Gorniczej dostala znaki drogowe z komentarzami, podrecznik kierowcy, kodeks drogowy, cwiczenia, ORYGINALNA plytke.
Conieco zglupialam, a musze na dniach zaczac nauke.
-
12-12-2006, 15:57 #13Nowy użytkownik
- Mieszka w
- Jaworzno
Re: szkoly w Jaworznie
Tak gościu jest z Sosnowca, ale większość kursantów jest właśnie z j-no i z okolic, też w j-no odbywa się teoria, a co dostałem dostałem nowe podręczniki i płyte do komputera też orginalne zapakowane "ABC Kierowcy" a o innych OSK w Jaworznie nie warto wspominać, i też szukałem najlepszej dla mnie oferty w Jaworznie, lecz nie znalazłem po relacjach kolegów koleżanek co tam zdawały w różnych osk w Jaworznie
Napisał suchmaschine
Ps: sory za wprowadzenie w Błąd że z Jaworzna
PZD
-
12-12-2006, 18:09 #14Od dawna na forum
- Mieszka w
- Wrocław
Re: szkoly w Jaworznie
Są zarówno dobre jak i złe. Jeśli jakieś dane mijają się z prawdą to zapewne nasi konsultanci jeszcze ich nie potwierdzili w ostatnich miesiącach. Niestety OSK to nie banki, dzisiaj powstają jutro się zamykają, często tak bywa. Proponuję jednak wybierać ze szkół które prezentują reklamy na naszych stronach, tam na pewno uzyskasz wszystkie aktualne dane do Ośrodka.
Napisał suchmaschine
I jeszcze jedno. Książka telefoniczna nie jest dla mnie absolutnie autorytetem skoro nawet dzwoniąc bezpośrednio na biuro numerów podają szkoły które już nie istnieją.
Trzeba by tu garstki osób aby powiedzmy w każdym miesiącu weryfikować wszystkie szkoły czy jeszcze istnieją. A i tak można by mieć pretensje że dane są nieaktualne.
Zasada jest prosta - kto ma reklamę w katalogu dba o aktualność danych i wie że internet jest najlepszym medium dotarcia do młodych ludzi którzy chcą zrobić prawo jazdy.
Ufff tyle
Z pozdrowieniami od zespołu
Nauka jazdy - Prawo jazdy
Testy na Prawo Jazdy
Kredyt bez BIK
Szybka pożyczka
Chwilówki online
-
13-12-2006, 10:44 #15Nowy użytkownik
-
16-12-2006, 22:19 #16Nowy użytkownik
Napisał suchmaschine
Ale ty się czepiasz, czyżby konkurencja
. Czy to ważne gdzie ? Skoro mają nr telefonu, po twoich wypowiedziach wnioskuję że się nie zapiszesz na kurs bynajmniej... A ludzie nr mają i zadzwonić też mogą.
Nie wiem co to za szkoła ale na ławce w parku napewno nie uczą, bo bez sali wykładowej nie mógł by funkcjonować taki OSK. I to tyle z mojej strony.
Proponuję ci zadzwonić i osobiście się spytać, 3ym się.
-
17-12-2006, 21:14 #17Od dawna na forum
- Mieszka w
- Wrocław
Z pozdrowieniami od zespołu
Nauka jazdy - Prawo jazdy
Testy na Prawo Jazdy
Kredyt bez BIK
Szybka pożyczka
Chwilówki online
-
18-12-2006, 19:31 #18Nowy użytkownik
Thomas:
1. Nie Ciebie pytam
2. Niestety ze swoimi podejrzeniami nie trafiles ani razu
3. Twoja odpowiedz nic nie wniosla - wiec PO CO? Jesli szkola jest tak tajemnicza, ze nie mozna zdobyc nigdzie adresu (oprocz kontaktu telefonicznego), to jest to dla mnie podejrzane, i (tu masz racje) nie zapisze sie.
4. Pojade po Twojemu: czyzbys byl z OSK SPOKO?
-
06-01-2007, 11:17 #19Nowy użytkownik
- Mieszka w
- Trzebinia
to ja może wracając do tematu odługości trwania kursu, to jak powiedzieli przedmówcuy zależy głównie od tego ile masz czasu i jak często możesz jeździć tam gdzie ja chodze na kurs był różne osoby włącznie z takimi co to mówiły ż pon, wtorki i środy mają zajęte, czwartki mogą jeżdzić po 18 piątki i soboty nie da rady niedziele moga być do 14 itd itp więc taka osoba niech się potem nie dziwi że chodzi na kurs dłuuuugo, ja chodzę niecały miesiąc i wyjeździłam już 20 h mam rozpisane kolejne 8 i po nich 18.01 mam egzamin wewnętrzny
teorie oczywiście mam już za sobą u nas jest ona w cyklach cotygodniowych po 2h jednozarowo
-
10-01-2007, 15:26 #20Nowy użytkownik
- Mieszka w
- Jarosław

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks