Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 10 z 23 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 226

Temat: Białystok

Banned

Siemka fajniutkaa dawno się nie odzywałaś marcinz101 zdawał 10.02.08 w Białymstoku

Nowy użytkownik

Witam ja zdawałem 10 .02 w Białymstoku, testy zdało 6 osób, ja zdawałem pierwszy raz i zdałem hmm mam chyba farta, niestety zapłaciłem tylko za egzamin teoretyczny, i dalej nie podchodziłem. Teraz będę zdawał praktyczny 2.03 w Łomży. Ale i tak jestem szczęśliwy że test zdałem w pierwszym podejściu. Pozdrawiam wszystkich.

Nowy użytkownik

Hej Andrzej, gratulacje i nie bądz taki skromny, chociaż trzeba przyznac, że fart tam jest potrzebny.Pamietasz może jakieś pytania?

Nowy użytkownik

Najbardziej bałem się pytań z metodyki, ale nie były trudne, z kodeksu drogowego były dość trudne, i np.znak f-19 z namalowanym motocyklem, i pytanie czego on dotyczy a. samochodu , b. motocykla jednośladowego c. motocykla wielośladowego.

Nowy użytkownik

Białystok ,jak patrze, ma ,,kota" na punkcie znaków.Podaj coś jeszcze

Nowy użytkownik

Andrzej, zapomniałam zapytac o przwidłowa odpowiedz.

Nowy użytkownik

Prawidłowa odpowiedz to b i c. Były jeszcze pytania w co powinna być wyposażona L-ka, ja zrobiłem błąd w pytaniu z psychologi. Było: Od czego zależy szybkosć podejmowania decyzji. a. od rodzaju temperamentu b. inteligencji c. wygladu zewnetrznego ja zaznaczyłem tylko A, a trzeba jeszcze B, chodz nadal nie mogę zrozumieć czemu szybkość zależy od inteligencji, żeby w pytaniu było "dobrych decyzji" to wtedy bym zaznaczył B, no ale cóż nie można podważać zdania SZanownej Komisji.

Nowy użytkownik

To pytanie z psychologii jest mi znajome, wydaje mi się ze ktos o nim mowil a pamietam dlatego ze tez byla mowa o inteligencji, ktora niewiele osob zaznaczylo i wydaje mi sie ze to byl poprzedni egzamin, co ,dedukujac, oznaczaloby, ze maja stale testy, ktore daja wymiennie.

Banned

Siemka wesoła - w złym kierunku idziesz
    Testów jest naprawdę sporo ja zdawałem trzy razy i za każdym razem test był inny Oczywiście pytania wydają się takie same, ale zmieniają się układ pytania i odpowiedzi. Co do tabliczek typu f-19 dobrze jest znaleźć odpowiedź w ustawie 220, w niej pisze szczegółowo gdzie ona występuje, czego dotyczy, taksamo nieszczęśliwych sygnalizatorów miłej lektury

Banned

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia