Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 14 z 23 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 226

Temat: Białystok

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    B-stok

a z kim miliscie teorie? w B-stoku? Ktoś pamieta?

Banned

Siemka o jaką teorię tobie chodzi, na egzaminie

Banned

Siemka dzisiaj do egzaminu teoretycznego przystąpiło 30 osób Część teoretyczno zdała większa połowa Praktyczna trwa, będzie trwała do godzin wieczornych Jak będzie miał ktoś więcej informacji proszę o podanie

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    B-stok

Skecz ja nienapisalam o teorii na egzaminie , tylko zanim zapisaleś sie na egzamin musialeś chodzić na kurs .I wlasnie o to pytam .W b-stoku z kim mieliscie????

Banned

Siemka z wykładowcami jest tak każdy ośrodek ma swoich ile ośrodków szkolenia instruktorów tylu wykładowców, psycholog może być jeden na całe miasto tak jest w Łomży

Nowy użytkownik

Czołem
    Zdawałem w Białymstoku 23go lutego, teorię zdałem (nie była wcale trudna) ale siadłem na praktycznym ( po prostu nie wykułem rozporządzenia)... teraz przenoszę papiery do Olsztyna gdyż tam jest wcześniejszy termin i zdaję praktyczny tam... Może ktoś powiedzieć jak było na praktycznym w Białym ..?? Czego wymagają i o co pytają ?

Banned

Siemka z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że egzamin w Białymstoku jest prosty i zasady jego zdania są przejrzyste, dlatego nie wiem po co przenosić dokumenty do Olsztyna. Główny problem przy zdawaniu pierwszy raz jest taki, że na kursie nie są wstanie przedstawić co spodka cię na egzaminie państwowym i na co jest kładziony szczególny nacisk Korepetycji do egzaminu praktycznego udzielam jak zwykle bezpłatnie poprzez PW

Nowy użytkownik

Papiery przenoszę do Olsztyna tylko dlatego że w Olsztynie mam egzamin 9 marca... a w Białym czekałbym do kwietnia...siedząc na tyłku i nic nie robiąc... tak więc gdyby termin w Białymstoku był wcześniejszy, zdawałbym w Białymstoku.. bo żadna to różnic tu czy tam... ważne żeby umieć.. a jak się umie to się wszędzie zda.

Banned

Nie zgodzę się z twoją teoriią, w Białymstoku przy teoretycznym jest duży nacisk kładziony na rozporzadzenie 217, a w Opolu na ustawę 220, poczytaj posty z egzaminu z Opola

Nowy użytkownik

02.03.2008- egzamin w Łomży, po prostu bajka, juz dawno nie było takiego egzaminu, a komisja po prostu cudo , żeby nie zdać trzeba było chyba po prostu chcieć.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia