Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 22 z 23 PierwszyPierwszy ... 1220212223 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 226

Temat: Białystok

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

Dobry wieczór,
    czy mógłby się ktoś podzielić uwagami na temat egzaminu instruktorskiego w Białymstoku? Jakie są pytania, zdawalność, jakie jest nastawienie komisji itp.

Banned

Ja mogę

Nowy użytkownik

Cytat Napisał Mirmur
    Dobry wieczór,
    czy mógłby się ktoś podzielić uwagami na temat egzaminu instruktorskiego w Białymstoku? Jakie są pytania, zdawalność, jakie jest nastawienie komisji itp.
    Zależy kto będzie w komisji... generalnie większość komisji bardzo pozytywnie... ale jest taki jeden jegomość co lubi się przyczepić.. ale nie na każdym egzaminie ten typ jest.. zdawałem w Wawie praktyczny i w Białymstoku... w Białym jest łatwiej...

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

Jestem już w 50% po.... albo w 50% przed otrzymaniem uprawnień instruktorskich... przede mną białostocki praktyczny... może ktoś się podzieli wspomnieniami i opowie jak to wygląda ( przynajmniej technicznie ). Jak wygląda prezentowanie prowadzenia zajęć - czy przed całym składem komisji... czy przed jedną osobą??? w różnych miejscach są różne praktyki,chciałabym wiedzieć jak jest w B-stoku???? Czy dużo jest pytań dodatkowych ze strony komisji... jak wyglada w praktyce placyk????
    Już jestem wdzięczna z góry na wszelkie akty dobrej woli podzielenia się informacjami z przyszłą zdającą
    Czekam na jakieś optymistyczne wieści i pozdrawiam wszystkich
    Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni!!!!

Nowy użytkownik

Cytat Napisał Metaxa:)
    Jestem już w 50% po.... albo w 50% przed otrzymaniem uprawnień instruktorskich... przede mną białostocki praktyczny... może ktoś się podzieli wspomnieniami i opowie jak to wygląda ( przynajmniej technicznie ). Jak wygląda prezentowanie prowadzenia zajęć - czy przed całym składem komisji... czy przed jedną osobą??? w różnych miejscach są różne praktyki,chciałabym wiedzieć jak jest w B-stoku???? Czy dużo jest pytań dodatkowych ze strony komisji... jak wyglada w praktyce placyk????
    Już jestem wdzięczna z góry na wszelkie akty dobrej woli podzielenia się informacjami z przyszłą zdającą
    Czekam na jakieś optymistyczne wieści i pozdrawiam wszystkich
    Jeżeli chodzi o prowadzenie zajęć w sumie to nic trudnego.. w konspekcie postarać się wypisać wszystkie najważniejsze rzeczy i przy omawianiu najlepiej o niczym nie zapomnieć.. jeśli juz tak sie stanie komisja zacznie dopytywać i czasem jest tak, że sami naprowadzają cie na odpowiedz..
    co do składu komisji- zależy czy komuś zabraknie kawy bądz ciasteczka /kiedy ja zdawałem i prezentowałem konspekt w komisji były dwie osoby/ więc z tym może być różnie..
    Generalnie konspekt na praktycznym nie jest trudny.

W drugiej części egzaminu radze porządnie się przygotowac z kryterii i oceny zadań ezgaminacyjnych- najważniejsza rzecz chyba na praktycznym.
    Postarać się wszystko wyrecytować ładnie pięknie, raz, dwa bez żadnego zająknięcia, wtedy powinno być bez pytań.
    Chociaż tutaj tez różnie z tym bywa i moga posypać sie pytania, ze zrozumienia tego co sie mówiło, wprowadzanie kandydata na instruktora w błąd itp.- ogólnie jeśli zacznie pytać z kryteri chce sprawdzić to, czy jesteś pewien tego co mówisz.
    Spokój w tej części egzaminu i powinno być dobrze.

Placyk cząść banalna- normalny państwowy ezgamin na prawo jazdy. Jeśli juz pójdziesz na placyk powinno byc wszystko ok.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

Przede wszystkim bardzo dziękuje za odpowiedź... i podzielenie się doświadczeniami.
    Trochę nie fair to zadawanie pytań wprowadzających w błąd... przy podawaniu kryteriów oceny... ale nie mam wyjścia

Jeszcze raz dziękuję
    Ciepło pozdrawiam

Banned

to co napisał zeus to prawda, ale są to ogulniki jeżeli jesteś zainteresowana szczegółami prześle na WP
    Pozdrawiam

Nowy użytkownik

Metaxa, praktyczny na prawde nie jest trudny- chociaż jest równie cięzki jak teoretyczny Szczerze powiedziawszy to najgorszą częścia w praktycznym jest samo czekanie na swoją kolei.
    Poza tym lepiej trafic nie mogłaś- Skecz, jest odpowiednią osobą która powinna Ci pomóc i sporo podpowiedzieć.. coś o tym wiem

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

Zgadzam się ze wszystkim co piszecie... dzięki pewnym wskazówkom Zeusa miałam jeszcze czas uzupełnić "conieco"... i jako jedna z 3 osób ( do praktycznego podeszło 6 kandydatów ) uzyskałam swoje wymarzone 100% - czyli zaliczyłam pozytywnie praktyczny. Co do stresu to jest OGROMNY... ale pytania "pomocnicze" też padają.... ja w każdym bądź razie chwilowo jestem HAPPY
    Jeszcze raz bardzo... bardzo dziękuję za pomoc i wskazówki

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

Skecz - bardzo dziękuję za dobre chęci... fajnie, że są ludzie, którzy chcą bezinteresownie udzielić pomocy i wskazówek

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia