Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 8 z 33 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 329

Temat: Portal OSK

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

Pracuje już ktoś w pełni na SPSAdmi?
    Jak tam z pobieraniem PKK nie ma problemu?

Od dawna na forum

Czy Wasze Starostwa też wpisują wszystkie dane kursanta w PKK z dużych liter - czyli CAPS LOCKiem?!
    Szlag mnie trafia jak mam coś tam czytać. PISANIE Z DUŻYCH LITER JEST BEZ SENSU !!!

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

A powiedzcie mi, podpis elektroniczny jest potrzebny już przy zgłaszaniu rozpoczęcia kursu, rozpisaniu teorii czy dopiero w dalszym etapie???
    Od poniedzialku chce zacząć kurs po raz pierwszy na nowych zasadach i nie wiem jak sie za to zabrać...

Nowy użytkownik

pytanka

Witam, tez poraz pierwszy bede pobiera pkk z starostwa i nie wiem dokladnie jak to wyglada po pobraniu, musze do kazde kursanta tworzyc nowy kurs? teorie rozpisac odrazu? a jak wyglada sprawa z praktycznymi zajeciami tez musimy wysylac?
    podrawiam

Od dawna na forum

Cytat Napisał slowdzerson Zobacz post
    A powiedzcie mi, podpis elektroniczny jest potrzebny już przy zgłaszaniu rozpoczęcia kursu, rozpisaniu teorii czy dopiero w dalszym etapie???
    Podpis będzie Ci potrzebny przy zgłaszaniu kursu i wszystkich innych kwestii. Do pobierania PKK nie jest potrzebny.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

Ja pracuje z SPSAdmi - tam nie ma opcji pobierania PKK.
    PKK pobieram z Portalu OSK i wpisuje ich od SPSAdmi, potem tworzę kurs i dodaje do niego kursantów. Kolejny etap to rozpisanie zajęć teoretycznych (dla całej grupy) i wyznaczenie daty pierwszej jazdy (indywidualnie dla każdego kursanta) -program automatycznie generuje dok. zgłoszeniowe. Potem zgłoszenie podpisane elektronicznie idzie do Starostwa (może być wysłane mailem)

Nowy użytkownik

czyli np zapisuje sie 4 kursan tworzysz 1 kurs i do tego kursu wpisujesz tych kursantów , a zajecia praktyczne wystarczy jak tylko 1 godz wyslesz do starostwa a reszte godzin nie musisz?

Ja pracuje z SPSAdmi - tam nie ma opcji pobierania PKK.
    PKK pobieram z Portalu OSK i wpisuje ich od SPSAdmi, potem tworzę kurs i dodaje do niego kursantów. Kolejny etap to rozpisanie zajęć teoretycznych (dla całej grupy) i wyznaczenie daty pierwszej jazdy (indywidualnie dla każdego kursanta) -program automatycznie generuje dok. zgłoszeniowe. Potem zgłoszenie podpisane elektronicznie idzie do Starostwa (może być wysłane mailem)[/QUOTE]

Użytkownik Avatar sowa
    Mieszka w
    we właściwym miejscu

mam pytanie czy trzeba cos wiecej zgłaszać oprocz rozpisanych dat kursu szkolenia teoretycznego i praktycznego ? wydrukowalam dwie kartki i to wszystko? wystarczy zanieść do naczelnika ?

Nowy użytkownik

zajecia teoretyczne trzeba rozpisac wszystkie? a jak sprawa z zajecia praktyczn wystarczy podac 1 dat pierwszej jazdy

mam pytanie czy trzeba cos wiecej zgłaszać oprocz rozpisanych dat kursu szkolenia teoretycznego i praktycznego ? wydrukowalam dwie kartki i to wszystko? wystarczy zanieść do naczelnika ?[/QUOTE]

Użytkownik Avatar sowa
    Mieszka w
    we właściwym miejscu

ja rozpisalam wszystko jutro zaniosę naczelnikowi więc mam nadzieję na więcej info

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia