Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
-
27-04-2016, 18:21 #1Od dawna na forum
- Mieszka w
- małopolska
Nagminne kontrole pojazdów nauki jazdy !!!
Witam
Chciałbym zapytać czy u Was również prowadzone sa kontrole "L" na drodze?
Tzn kontrole mi nie są dziwne ale urzędnicy w Nowym Sączu przechodzą chyba samych siebie bo można powiedzieć, że od początku roku nie ma tygodnia żeby nie było "łapanki" na nauki jazdy. Niekiedy taki proceder trwa dwa -trzy dni później tydzień lub dwa przerwy i znowu to samo. Zaczyna to być denerwujące i nie wiem czy nawet nie zakrawa to na jakąś farsę.
Pan urzędnik z funkcjonariuszem policji jeżdżą sobie po mieście i zatrzymują wszystkich jak popadnie i nawet te nauki jazdy które jak mi się wydaje nie podlegają tamtejszym urzędnikom bo zdarza się niejednokrotnie, iż przyjeżdżają samochody nauki jazdy z Bochni, Krakowa i innych a "facet" sobie używa. Ileż można sprawdzać jedne i te same samochody?
Ostatnio chyba znudziły "MU" się nauki jazdy to urządził sobie polowanko na samochody egzaminacyjne i tez je kontrolował.
Być może facet ma jakąś manię wyższości, żeby pokazać kim on to nie jest albo po prostu ma dolegliwości związane z tylną częścią ciała i nie może wysiedzieć na stołku za biurkiem, albo po prostu jest samotny i nie ma z kim porozmawiać więc w ten sposób rozwiązuje ten problem.
Dawniej też były kontrole, ale max dwie w roku a teraz dość że już dużo mniej jeździ samochodów bo duża część się wykruszyła to jeszcze w ten sposób chcą uprzykrzyć życie innym.
Podzielcie się uwagami jak to jest z tymi kontrolami w Waszych regionach.
-
27-04-2016, 23:11 #2Nowy użytkownik
-
28-04-2016, 11:52 #3
-
01-06-2016, 12:15 #4Od dawna na forum
- Mieszka w
- małopolska

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks