W tym miejscu możesz dodać najbardziej kreatywne pomysły nowych kategorii. Jeżeli będą one związane z szeroko pojętą nauką jazdy a ponadto wniosą wartość dla rozwoju serwisu, Ty otrzymasz nagrodę niespodziankę!
Printable View
W tym miejscu możesz dodać najbardziej kreatywne pomysły nowych kategorii. Jeżeli będą one związane z szeroko pojętą nauką jazdy a ponadto wniosą wartość dla rozwoju serwisu, Ty otrzymasz nagrodę niespodziankę!
Hej
Mam pomysł na ulepszenie forum, a mianowicie chodzi o platformę android.
Jak wiadomo smartfony zaczynają opanowywać rynek telefonów, a co za tym idzie dobrze by było aby forum było dostępne dla czytników forum takich jak tapatalk dla androida.
Aplikacja Tapatalk jest już dostępna dla forum naukijazdy.pl.
Szerzej na ten temat zostało opisane to w artykule "Aplikacja Tapatalk na naukajazdy.pl", który dostępny jest pod tym adresem: http://naukajazdy.pl/aktualnosci/402...a-naukajazdypl
Czy nie można byłoby "przyciemnić" trochę ikonki z tematami, w których pojawiły się nowe posty? Kontrast między tymi ikonkami jest niewielki i trzeba się wpatrywać które tematy posiadają nieprzeczytane posty. To tylko kwestia podmiany zapewne jednego pliku graficznego.
Oczywiście chodzi mi o główne okno forum.
Wprowadzimy poprawkę, zobaczymy czy będzie lepiej.
Jest lepiej ........ :)
A jak Wam sie podoba nowy wygląd nauki jazdy? Jak dla mnie o wiele ladniej ;)
Co oznacza ikonka w prawym dolnym rogu posta opisana jako "multicytat posta" ?? Z czym się to je ?? Jak działa ??
Czy mozna uruchomić "cytowanie selektywne" w odpowiedziach ??
P.S. eliza - wyczyść skrzynkę PW, bo nie idą wiadomości do Ciebie...
A może kategorie nt kursów, egzaminów na egzaminatora word??
Właśnie podpisuję się pod powyższym, nie ma tu osobnej podkategorii forum dla egzaminatorów. Fajnie byłoby ich jakoś przyciągnąć - na pewno pomogliby w wielu tematach.