Mam pytanie odnośnie kontroli ze Starostwa. Sprawdzali Wam tylko dokumenty w biurze,czy również jechali na plac manewrowy?
Printable View
Mam pytanie odnośnie kontroli ze Starostwa. Sprawdzali Wam tylko dokumenty w biurze,czy również jechali na plac manewrowy?
Infrastruktura była kontrolowana przy pierwszej kontroli O.S.K. tj po uzyskaniu zezwolenia. Później pamiętam jakieś dwie kontrole na placu, o których urzędnicy wcześniej informowali, tzn w dniach tych i tych odbędzie się kontrola na placu manewrowym. Przyjeżdżali z drogówką i sprawdzali placyk. Raz byłem na placu to sprawdzili również dokumentację i pojazd.
Podczas kontroli w biurze sprawdzali tylko dokumentację dot. szkolenia, tj KEOS, karty przeprowadzonych zajęć, "badania" osób uczestniczących w kursie, dokumenty pojazdów.
Dzięki PIECYK za odpowiedź. :D
już po kontroli, wyrywkowo sprawdzili karty zajęć, no i babeczka mowi.."czy Pan ma rejestr wydanych zaświadczeń..?" a ja na to "NIE" a ona w zaparte ze musi byc itd. ;) wiec pytam jaka ustawa tego wymaga itd. wiec babeczka po 3min rozmowie odpuszcza temat no i baba mówi że mam prowadzić itd. po 5 minutach przegladając KEOS baba mówi "no pytałam Pana czy pan prowadzi tą książkę a pan mówil że nie.." wiec zakreceni jak słoiki byli ale ok bez zarzutów ;) a no i wpadną na wykłady popatrzeć (pewnei myślą, że u mnie jak u konkurencji, czyli wykłady tylko na papierze ;) )