Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Temat: Pytanie...

Od dawna na forum

no proszę...

Postanowiłam już nigdy tu nie pisać, ale co list dosłownie to załamka moja. Np. taki cytat:

To już zależy jak ten ośrodek będzie dysponował czasem (instruktorami), teoretycznie można mieć maksymalnie dziennie 2 godziny jazdy w ciągu pierwszych 8 godzin, a po wyjeżdżeniu 8 godzin, 3 godziny dziennie. Czyli najkrócej może to trwać 12 dni.
    Ja jeździłam dwa razy po 1 godzinie a później zawsze po 3-4 godziny (już za dużo, ale ten tu cholerny dojazd) i po ...6 GODZIN, żeby nie tracić tyle na dojazd.

I jaki to wszystko jest bezsens!
    Ktoś mieszka na miejscu - przychodzi sobie elegancko na 2 godzinki, a zresztą... ja się już tym nie denerwuję.
    Kiedyś to w końcu zdam przecież.
    Gdybym się zapisała wiosną to do lata miałabym wszystko opanowane i już bym to miała zdane. Tym większe pretensje zawsze mieć będę do pewnych osób

ale może inni będą mieli lepszy kurs.
    a reszty to w ogóle szkoda komentować.
    Tylko taktyka odpowiednia.
    Taka prawda

Od dawna na forum

ps.

jeszcze chciałam tylko napisać, że nie każdy ma 19 lat jak na prawo jazdy idzie i czasem jest to komuś po prostu w zyciu potrzebne (po leśnej drodze dosłownie umieć jeździć, ale nie... ).

A jesli chodzi o tych co mają 17 lat i zdają to od razu to ja myślę, że oni od 4 roku zycia jeżdżą i to wtedy tak akurat by mi pasowało - po 11 latach prawo jazdy.
    Inaczej tego na logkę nie widzę

pozdrowienia,
    dalajlama1

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia