Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: BMW 325i

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

BMW 325i

cman ściągnąłem Cię tutaj?
    Wklej mi tu fotkę Twojego modelu, jeździłem tej jesieni m3, powiem że wrażenia są niesamowite

Od dawna na forum

Proszę bardzo:

Buda jest z 318i, ale cała reszta z 325i. Niestety M3'ką nie miałem okazji jeździć, ale ze swojej jestem w pełni zadowolony, pięknie śmiga . Kiedy ją kupowałem miałem też okazję kupić 750i, ale zniechęciło mnie spalanie .

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

daruj 750 wir w baku choć przy 25 pewnie też swoje pali, nic jak jedzie to musi palić

Od dawna na forum

No wiadomo, że musi spalić, ale przy spokojnej jeździe mieszanej trzyma w okolicach 10 l, a jak się pojeździ dynamiczniej to tak do 15 l. Tak pali w lecie, natomiast w zimie spalanie wzrasta o 1-2 l. A 750i to faktycznie jak czołg , podobno 25-30 l w mieście...

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

powiem Ci że w eMce byłem mocno zaskoczony, przy naprawdę dużej zabawie (która trwała około 200km) w mieście i trasie, auto spaliło 14l co naprawdę do wrażeń jest śmiesznym wynikiem.

Auto zachowuje się jak gokart kręci się w kółko jak szalone, nie na darmo mówią o tym w Niemczech Porsche Killer.

Nasza zabawka to był totalny cywil 4 drzwiowy, bez ospojlerowania.

Na prawde polecam samochód

Od dawna na forum

Faktycznie dość umiarkowane spalanie. To moje 15 l to też był właściwie rekord, tak normalnie to utrzymuje się przeciętnie w granicach 11-12 l. Za to motorek będzie mi palił o połowę mniej, a będzie dużo szybszy . A z zabaw to najfajniej driftuje się po deszczu , bo na suchym to mi trochę szkoda opon, a w zimie na lodzie i śniegu to już jest zdecydowany przerost mocy nad przyczepnością.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia