Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Nowy użytkownik

Zgubione papiery z kursu... ;/

Witam wszystkich na forum. Może ktoś sie orientuje czy w ośrodku, w którym mialem jazdy bez problemu wydadzą mi papiery po raz drugi? Czy to w ogóle jest możliwe?
    Dałem znajomemu swoje papiery, żeby mnie zapisał na egzamin bo ja nie miałem za bardzo czasu żeby tam jechać i to był moj bład bo teraz on nie wie gdzie mu wcieło moje papiery...
    Może ktoś miał podobny problem?
    Pozdrawiam

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Bardzo mi przykro ale będziesz musiał od nowa powtarza kurs i na nowo jazda Cię czeka.

A tak na poważnie to idź do ośrodka szkolenia a oni wystawią Ci nowe dokumenty. Nie powinni stwarzać problemów.

Nowy użytkownik

hmm a co z zaświadczeniem od okulisty? od nowa bede musiał robić badanie wzroku?

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Bardziej od lekarza bo on wystawiał Ci zaświadczenie a potrzebował tylko potwierdzenia od okulisty. Pewnie widniejesz w rejestrze ale tu pewnie będziesz miał więcej tłumaczenia się. I przede wszystkim idź do tego samego lekarza co wystawiał Ci pierwsze zaświadczenie.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Każdy OSK prowadzi książke ewidencji osób szkolonych oraz rejestr wydanych zaświadczeń o ukończeniu kursu, wiec nie m problemu z ponownym wystawieniem zaświadczenia. Tak samo jest u lekarza, też jesteś wpisany w rejestr. Jedynie co musisz wypełnic pownie to wniosek o wydanie prawa jazdy oraz dołaczyć zdjecia.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia