Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    będzin

jarzabek-nie dziwi mnie , że zdawałeś testy z poprawką , bo ich nie rozumiesz.

"liczba zajęć praktycznych wyniesie 50 godz.."
    50 godzin to jest minimum , może być 60 godz , 70 itd.
    Jak więc możesz udzielić takiej odpowiedzi : wyniesie 50 godz.

Od dawna na forum

Ja Cię bardzo proszę......

Cieszę się że analizujesz dokładnie kto ile razy zdawał. Domyślam się że twój sukces został odniesiony za pierwszym razem czego Ci gratuluję (bo mam nadzieję że tak było) Cieszę się również, że Twoi kursanci odbywają minimum (jak w tym wypadku) 50 godzin kursu teoretycznego. Wręcz ideał instruktora.
    Wszystko jest super, tylko nie bądź bardziej papieski od Papieża. Skoro pytanie jest zadane w ten sposób to musisz na nie tak odpowiedzieć. Ja twierdzę nadal że odpowiedział bym 50..... Ty domyslam się zrobił byś dopisek ze minimum tak? Gratuluję poczucia humoru, świeżego umysłu i ciekawego spojrzenia na możliwość odpowiedzi w testach wielokrotnego wyboru.
    Nie chce Ci źle wróżyć ale wracając do mojego poprawkowego egzaminu, gdybyś teraz na egzaminach tak odpowiadał jak tu zaproponowałeś to na jednej poprawce by się nie skończyło.

PS Nie wstydzę się tego że nie zdałem za pierwszym razem, nie uważam tego za ujmę na honorze. Nie wiem czy masz taką dobrą pamięć czy sprawdziłeś moją historię na tym forum. Ułatwię Ci..... zdawałem 4 razy i nie uważam nadal tego za wstyd i hańbę. Uważam to za ciekawe doświadczenie, potrafię zrozumieć na jakich głupich błędach można oblać i jak ważne jest bycie na bieżąco z przepisami. Dodatkowo uprawnienia które otrzymałem są tym bardziejdla mnie cenne.

Nowy użytkownik

Cytat Napisał michal34
    jarzabek-nie dziwi mnie , że zdawałeś testy z poprawką , bo ich nie rozumiesz.

"liczba zajęć praktycznych wyniesie 50 godz.."
    50 godzin to jest minimum , może być 60 godz , 70 itd.
    Jak więc możesz udzielić takiej odpowiedzi : wyniesie 50 godz.
    NIE WAZNE ILE RAZY WAZNE ZE ZDAŁ I POSIADA UPRAWNIENIA NA INSTRUKTORA!!!!NIE KAZDY MA TAKIE SZCZESCIE JAK TY WIDOCZNIE!

Od dawna na forum
    Mieszka w
    będzin

jwrzabek-nie mam zamiaru się z tobą kłócić ,po prostu wyraziłem swoją opinię na temat tego pytania.

Nie wiem czy to pytanie było sformułowane w ten sposób czy anulka uprościła je wpisując tutaj.

Mimo wszystko jestem pod wrażeniem Twojej wytrwałości w osiągnięciu celu, jakim były uprawnienia instruktora (ja bym chyba zrezygnował wcześniej).

Zgadzam się z Tobą że liczba godzin teoretycznych przy robieniu kursu A i B może zostać zmniejszona do 40 godzin.

mimo wszystko pozdrawiam
    michal

Nowy użytkownik

i juz po egzminie!a wiec wracajac do tego pytania to odpowiedz jest A i B odejmuja tylko 10 godz z A z kat B nigdy nie odejmuja ! pozdrawiam

Od dawna na forum

Po pierwsze napisz jak Ci poszlo a co do odpowiedzi to pozostawiam bez komentarza.

Nowy użytkownik

egzamin zaliczony

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia