Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Nowy użytkownik

Aso to dobry wybór?

Mam prawko od niedawna i nei jestem jeszcze obeznany w tym swiecie. Zastanawiam się gdzie mam oddać samochód na przegląd sprawdzający przed drogą?

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Nie wiem jak szczegółowy chcesz robic ten przeglad. Na pewno powinieneś sprawdzić poziom płynów, ciśnienie w oponach, zobaczyc czy masza sprawne światła, wycieraczki itp. Jeżeli nie chcesz tego robić sam mozesz podjechąc do każdego mechanika Przegląd okresowy wykonujesz w autoryzowanych stacjach diagnostycznych, ale myślę, że nie o to Ci chodziło.

Nowy użytkownik

Tak nie chodzi o przegląd i podbicie dowodu rejestracyjnego. Olej płyny i tego typu rzeczy i co gorsze chyba klocki albo i tarcze od razu. I żeby ktoś mi powiedział jakie ewentualnie naprawy mnie czekają w najbliższym czasie o ile w ogóle jakieś czekają.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Najlepeij żebys namierzył sobie mechanika. Przy dobrym wyposażeniu i właściwych umiejętnościach opowie Ci wszystko co trzeba zrobić. Rozejrzyj sie po swoim terenie i pogadaj ze znajomymi.

Nowy użytkownik

Właśnie pytałem znajomych i nikt mi nie jest w stanie nic poradzić ani nikogo polecić. Zajarzałem do aso volvo i wiesz co dowiedziałem się ze mają teraz jakieś zniżki dla starszych samochodów to się nazywa akcja 4+ czy jakoś tak może ktoś słyszał?

Nowy użytkownik

Właśnie pytałem znajomych i nikt mi nie jest w stanie nic poradzić ani nikogo polecić. Zajarzałem do aso volvo i wiesz co dowiedziałem się ze mają teraz jakieś zniżki dla starszych samochodów to się nazywa akcja 4+ czy jakoś tak może ktoś słyszał?

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia