Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Temat: OPOLE

Hybrid View

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Nowy użytkownik

OPOLE

Witam, jutro mam egzamin w Opolu, podejrzewam, ze nie zdam, bo niestety czasu na nauke miałam nie wiele, ale moze jest tu ktoś kto wie coś na temat Opola???? jakies porady, na co zwrócić uwagę, czego się spodziewać????

Nowy użytkownik

Napisz jak było w Opolu,bo ja też się tam wybieram. POWODZENIA

Nowy użytkownik

Witam, jestem po egzaminie. Oczywiście tak jak podejrzewałam oblałam-oczywiście testy. W sumie zdało kilka osób na dość sporą grupę(chyba ponad 30).Zrobilam 4 byki, ale nie wiem na czym, bo nie ma wglądu w testy i odpowiedzi po egzaminie. Niektóre pytania były banalne, ale niektóre bardzo "podchwytliwie" ułożone, dlatego nie wiem gdzie popełniłam błąd. Powiem jeszcze jedno...przed egzaminiem robiłam sporo testów otrzymanych z różnych źródeł i miast, i nawet gdybym nauczyła się ich na pamięć tego testu mogłabym nie zdać. Przede wszystkim przepisy, i jeszcze raz przepisy-dokładne poznanie wszystkich definicji z kodeksu i moze się uda następnym razem))
    Pozdrawiam

Nowy użytkownik

Dzieki .Ja będe podchodzić dopiero we wrześniu, ale jestem przerażona tymi statystykami,i szukam wszystkiego czego się da.Życzę powodzenia następnym razem

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

No moje miłe Panie, przerażenie tu nic nie pomoże. Sprężcie sie w sobiei zdajcie. Bedzie nam miło powitać Was w gronie instruktorów. Pozdrawiam

Nowy użytkownik

Witam. Mam nadzieję, ze "sprężę się" wsytarczajaco .
    Kolejny termin mam na 17 września, takze czasu jest chyba wystarczająco, aby dokładnie wszystko doczytac, i "nauczyć się czytać podchwytliwe pytania"
    Trzymacie kciuki!!!!
    ps. gdyby ktoś był w posiadaniu jakiś opolskich testó, proszę dajcie znać.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    dolnośląskie

Ja też życzę Wam powodzenia na egzaminie.
    Ja legitymacje instruktora mam (zdałam za pierwszym razem zresztą ) tylko pracy nie mam heh
    Więc pozostaje mi założyć własny OSK, tylko cholera wie, kiedy to będzie.

Pozdrawiam i życzę wszytkiego najlepszego

Nowy użytkownik

A zdawałaś też w Opolu?? Co byś mogła doradzić? Aż zazdroszczę,że masz to już za sobą

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    częstochowa

witam, właśnie Katrijn ma rację, jaki ma sens zdawać, jak i tak nie dadzą ci zarobić, a jak cię już przyjmą to z wielką łaską, będziesz pracował na czarno za 11,5 zł tylko własną wachę będziesz lał z tego, a godz jazdy to 6,5 zł na gazie. Proponował mi taki jeden złodziej z Częstochowy ale niestety odmówiłem. Zdałem egzamin za trzecim razem, kasę niezłą wlepiłem w papier, koło 3,5tys z poprawkami i nie wiem kiedy mi się to zwróci.

Banned

tak właśnie wygląda ten biznes jedne wielkie dno Instruktorzy robią za parobków po 6zł za godzinę. Ostatnio miałem na doszkalaniu dziewczynę, z Lublina kurs robiła za 799zł

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia