Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38
    Użytkownik
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Napisał O_O
    Hehe to masz szczęście. Bo w mojej miejscowosci czeka się 2 tyg. . Jeszcze tydzień musze czekać a to kurka jest miasto powiatowe.
    Mnie też informowano o około 2 tygodniach. Nie spotkałem się jednak z żadnym sprzeciwem w WK. Poza tym szczęście, jak szczęście - na razie mogę go co najwyżej użyć do kupienia piwa, jakby mnie o dokumenty zapytali :P. Moje miasto jest wojewódzkie, myślałem jednak, że im większa miejscowość, tym więcej biurokracji i tym gorzej cokolwiek załatwić

Nowy użytkownik

Ale przed odbiorem miałeś napisane na tej stronie że prawko do odbioru gotowe??.

po za tym zależy też chyba od odległości miasto-> wytwórnia w moim przypadku jest to około 400km.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Pewnie jeszcze zależy od tego, jak szybko poczta dostarczy przesyłkę z PWPW do konkretnego Wydziału Komunikacji.

Użytkownik
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza

Cytat Napisał Adamus
    Pewnie jeszcze zależy od tego, jak szybko poczta dostarczy przesyłkę z PWPW do konkretnego Wydziału Komunikacji.
    Z tego co się orientuje to WORD-y nie korzystają z usług poczty, tylko z usług prywatnych kurierów.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Wydaje mi się że w tej sprawie każdy WORD ma wolną ręke. Niektórych obsługuje poczta, innych firmy kurierskie itp. Wszystko zależy od kosztów.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Kraków

ze swojej strony mogę dodać że na prawko czekałem tylko 9 dni od dnia zdanego egzaminu. Zdałem w sobotę a w następny poniedziałek prawko miałem już do odebrania w urzędzie. Zdawałem w Krakowie

Użytkownik
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Napisał O_O
    Ale przed odbiorem miałeś napisane na tej stronie że prawko do odbioru gotowe??.

po za tym zależy też chyba od odległości miasto-> wytwórnia w moim przypadku jest to około 400km.
    Tak, miałem taką informację. Być może krakowski MORD wysyła wszystkie dokumenty do PWPW w poniedziałki, dlatego po sobotnim egzaminie załapałem się szybciutko (mówili, że dokumenty w poniedziałek idą do PWPW). Ode mnie do PWPW będzie ok. 300km, więc to chyba niewielka różnica. Natomiast wg strony krakowskiego Urzędu Miasta mojego prawa jazdy nie ma i nigdy tam nie było do odbioru, dlatego nie polecam korzystania z działu 'e-samorząd', lecz właśnie ze strony PWPW

Nowy użytkownik

:S To już 8 dzień a na tej stronie nie ciągle... brak danych..... , kurcze a prawo jazdy potrzebne do pracy...

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Będzin.Czeladź,Sosnowiec

Niemożliwe. Zadzwoń do Wydziału Komunikacji i spytaj. Napewno już jest.
    Pozdrawiam
    Spokojny instruktor z Zagłębia

Nowy użytkownik

Dzisiaj (po 9 dniach) dopiero się pojawiło że trwa postępowanie administracyjnie... Chyba w WORD PIŁA się nie spieszą z oddawaniem wniosków...

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia