Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Wszędzie gdzie masz do czynienia z administracją publiczną się nie śpieszą Można, oprócz kierowania samochodem, nauczyć się także cierpliwości

Nowy użytkownik

Dzisiaj odebrałem swoje prawo jazdy :P... 1 jazda w deszczu zaliczona . Koszt to 71zł. Pozdrawiam wszystkich.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Zabrze

witam, prosze o porade co robić, 16 marca zadałem prawko za 1 razem i na stronie pwpw ni widu ni słychu, w piątek byłem w urzędzie miejskim i tez prawka nie ma :/

Nowy użytkownik

Hey.

Prawdopodobnie musisz najpierw uiścić zapłatę za prawo jazdy z góry ^^. W niektórych urzędach tak jest że puki nabywca prawa jazdy nie zapłaci w urzędziu to urząd wniosku do PWPW nie wysyła. Idź i sie spytaj w swoim urzędzie czy tak czasami nie jest. Pozdrawiam.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Zabrze

Byłem w UM i już wszystko jasne, nie oddałem potwierdzenia zapłaty za prawo jazdy do przemiłej pani z okienka "odbiór prawa jazdy"

Nowy użytkownik

Hej,
    Mam problem... egzamin zdałem za 1 razem 26.04.2007r i już jutro minął 2 tygodnie od egzaminu. Na stronie ciągle widnieje napis "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany" powoli się niecierpliwie i nie wiem co mam zrobić, egzaminator mówił że za 2 tygodnie odbiór prawka a tu nawet WORD w Suwałkach jeszcze nie wysłał papierów do mojego miasta (tak powiedzieli mi w wydziale komunikacji, że nie dostali jeszcze papierów z 26.04.07r).

Mam pytanie... czy jeśli jutro papiery dotrą do urzędu komunikacji w moim mieście to ile jeszcze czasu będę czekał na prawko?
    Jak to idzie... z urzędu komunikacji do Warszawy i z Warszawy znów do urzędu komunikacji? papiery są wysyłane kurierem czy może faksem? bardzo proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam,
    Damian

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Zabrze

zapłaciłes za prawko w kasie UM 70 zł i oddałes te zaświadcznie opłaty do okienka "odbiór prawa jazdy" ?

Nowy użytkownik

nie, u nas nie trzeba płacić... dopiero po odbiorze dziś dzwoniłem do UK i dopiero akta przyszły do mojej miejscowości więc chyba jeszcze około 10 dni będę czekał na odbiór prawka... pewnie wszystko się przedłużyło o tydzień, ponieważ trafiłem na długi weekend majowy a urzędnicy mieli wolne...

Nowy użytkownik

Hej!

Mam pytanie, egzamin mialem 17 maja, zdalem, przez ponad tydzien NIC na stronce PWPW... no ale 28 maja sie pojawilo:
    "(2007-05-28 ) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne."

a dzisiaj sa juz dwie informacje:
    "(2007-05-28 ) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.

(2007-05-30) Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany."

i to, i to:P

zastanawiam sie, czy dokument jest juz gotowy do odbioru? czy moze jest juz w trakcie przesylania do mojego urzedu i powinienem czekac na ostateczny status na tej stronce " "Przyjęto dokument w urzędzie, dokument do odbioru"" ????

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał MDanielo
    Hej!

Mam pytanie, egzamin mialem 17 maja, zdalem, przez ponad tydzien NIC na stronce PWPW... no ale 28 maja sie pojawilo:
    "(2007-05-28 ) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne."

a dzisiaj sa juz dwie informacje:
    "(2007-05-28 ) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.

(2007-05-30) Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany."

i to, i to:P

zastanawiam sie, czy dokument jest juz gotowy do odbioru? czy moze jest juz w trakcie przesylania do mojego urzedu i powinienem czekac na ostateczny status na tej stronce " "Przyjęto dokument w urzędzie, dokument do odbioru"" ????
    Za kilka dni będziesz mógł odebrać dokument z Urzędu Komunikacji. Raczej nie będzi komunikatu: "Przyjęto dokument w urzędzie, dokument do odbioru" - aż tak dobrze to jeszcze nie ma

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia