Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30
    Nowy użytkownik
    Mieszka w
    białystok

Witam, mam prośbę czy ktoś może dysponuje przykładowymi testami z egzaminu z Olsztyna? Za tydzień będę zdawał tam egzamin dlatego prosiłbym o jakieś materiały jeśli ktoś ma. Mój mejl charly99@interia.pl
    Z góry dzięki

Nowy użytkownik

EGZAMIN ELBLĄG

Wczoraj zdałam egzamin w Elblągu. Super łatwo nie było ale nie było też koszmarnie jak np jest w Gdańsku. Testy są identyczne jak w Olsztynie więc jeśli ktoś ma bliżej do Elbląga to polecam. Testy oceniam jako łatwe (jednokrotny wybór z przewagą pytań z testów na prawo jazdy kat. "B"), przeprowadzenie zajęć i plac manewrowy średnio trudne, bo tak naprawdę oni pytają o co im się podoba nie ma tutaj reguły, więc trzeba być przygotowanym na wszystko Szczegółowych informacji mogę udzielić mailowo - carla@vp.pl lub pod numerem gadu 3131844. Posiadam materiały, którymi chętnie się podzielę. Pozdrawiam i powodzenia

Użytkownik
    Mieszka w
    Gdynia

witam jutro zdaje w elblagu, ktos jeszcze moze zdaje ??? jak tam nastroje ?? do zobaczenia

Nowy użytkownik

Cytat Napisał reeds
    Ja zdawałam w Elblągu w zeszłym roku. Testy 25 pytań z kat B plus wszystko to co było na kursie czyli ustawa 217, obsługa auta itd., nie pamiętam już w jakich proporcjach to było z czego ile pytań, wiem natomiast ze tylko jedno z metodyki było, z psychologii i dydaktyki nie było już.
    Potem prezentacja, mieliśmy 25 tematów do przygotowania. Wchodzisz na salę, losujesz sobie jeden temat, dostajesz kartę, masz ok 15 minut na przygotowanie się, możesz korzystać ze wszystkiego co masz ze sobą. Nie potrzebujesz zadnych przygotowanych wcześniej konspektów dla siebie i komisji ani innych materiałów pomocniczych. PIszesz sobie mini konspekt już na miejscu z tego tematu jaki wylosowałeś. W sumie nie chcieli wiedzieć za dużo na ten temat wylosowany, bardziej interesowało ich jak przeprowadzisz zajęcia i z czego będziesz korzystać. Co zrobisz jak zostanie Ci powiedzmy z 10 minut do konca zajęć a skończysz omawiac temat.
    Potem idziesz na placyk z karteczką, którą dostajesz od komisji, tam czekasz na swoją kolej i omawiasz egzamiantorowi co bedziesz z nim dziś przerabiac (traktujesz Go jak kursanta), omawiasz te wszystkie manewry na placu (łuk i wzniesienie), światła i to co pod maską. Robisz łuk, potem on wsiada, jedziecie na wzniesienie, musisz wyjaśnić Mu, jak wytłumaczysz kursantowi to ruszanie z ręcznego hamulca, wracacie na łuk. I dowiadujesz się czy zdałeś ;0).
    Powodzenia.
    potwierdyam w dalsyzm ciagu nic sie nie zmienilo,duzo prosciej niz w gdansku,uwazac troche trzeba na praktzcznym u dziadka egzaminatora.Przyjemnie i milo.Kto z woj.pomorskiego to radze jechac do elblaga albo do olsztyna a PORD sobie odpuscic.

Użytkownik
    Mieszka w
    Gdańsk

Jedno jest pewne!
    jak chcesz zdać w miarę szybko i bezboleśnie to zdecydowanie Elbląg! Sama tam zdawałam i jestem zadowolona. Stres zawszz jakiś jest...
    Gdańsk to porażka

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Toruń

Czy wybiera się ktoś na egzamin ins. do Olsztyna 24 stycznia?
    pozdr.

Nowy użytkownik

witam, dzisiaj to znaczy 13.02. 2010 roku zdawałem w Olsztynie, pierwszy egzamin w Łomży i trzy błędy, drugi egzamin w Białymstoku znowu trzy błędy, i w końcu Olsztyn i ZDANE bez problemu.
    dwa testy, pierwszy podstawowy 20 pytań , w tym dwa pytania z pedagogiki troche o ośrodku szkolenia ( podstawowa wiedza) pytania łatwe, drugi specjalistyczny kat B 10 pytań, technika jazdy i Rozporządzenie w sprawie , egzaminowania i uzyskiwania uprawnień przez kierujących pojazdami ( podstawowe rzeczy ) trzeci specjalistyczny kat A znowu 10 pytań , trafiło sie pytanie:ile godzin teoretycznych w kat A, B, T jesli robione na raz i strzał że 60 , trafione!!!! ( a traktora nie zdawałem)
    plac z kat A za dwa miesiące jak śnie zginie.
    Prezentacja , bajka szybko i sprawnie, można miec co się chce.potem plac, bardzo wyrozumiały egzaminator.
    POMAGAJA JAK TYLKO IM PRZEPISY POZWALAJĄ!!!!!
    oczywiście jak nic nie umiesz to nie zdasz!!!!!!!!
    mam materiały z których przygotowałem sie do Olsztyna, jest ich niewiele, ale w większości trafione.
    I oczywiście najważniejsza rzecz:
    ODPOWIEDZI W TESTACH JEDNOKROTNEGO WYBORU.
    nie oszukujmy sie , dzięki temu zdałem..
    Załuje że dopiero trzeci raz zdawałem w Olsztynie!!!
    Polecam Olsztyn wszystkim.

Nowy użytkownik

DZIŚ ZDAWAŁAM W OLSZTYNIE-NIESTRTY OBLAŁAM PLAC
    Najdziwniejsze to , że jestem zadowolona.
    Dziwne bo przecież nie zdałam !

Olsztyn-
    Pytania wg mnie nie były łatwe.
    Ale nie były tez „POKRĘTNE I POKRĘCONE”

Zazdrościłam tym, którzy byli po kursie w WORD OLSZTYN,
    Rozmawiałam,z nimi - przed egzaminem, materiały, przygotowanie BAJKA.

Ich przygotowanie metodyczne- wszechstronne!
    Na ale przecież DAŁAM RADĘ.

RADA- NIE PRÓBOWAĆ ZDAWAĆ PLACU, KIEDY AUTO ZNACIE TYLKO ZE ZDJĘĆ W NECIE.- może , się wydawać auto to auto- ale mnie nie wyszło- i to nie wtedy kiedy się bałam, że nie ustawię lusterka, kierownicy nie zademonstruję, płynów/ustrojowych/ czy świateł. Dałam ciała, kiedy już TO ZDAŁAM, a poległam na końcowej prostej łuku.
    Egaminatorowi TEŻ było przykro.

I to właśnie w Olsztynie jest NAJ>
    Nie czułam się jak na polowaniu na czarownice!

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    GS

ja tez polecam Elbląg. Test zdało 50%, z tego prezentacje kolejne 70% i na placu polowa. Moim zdaniem nie było trudno. Ci co nie zdali testu w większości mieli 1 góra dwa błędy za dużo, więc nie jest najgorzej. Zdawałem 27mego lutego.

Nowy użytkownik

Cytat Napisał egwusia
    DZIŚ ZDAWAŁAM W OLSZTYNIE-NIESTRTY OBLAŁAM PLAC
    Najdziwniejsze to , że jestem zadowolona.
    Dziwne bo przecież nie zdałam !

Olsztyn-
    Pytania wg mnie nie były łatwe.
    Ale nie były tez „POKRĘTNE I POKRĘCONE”

Zazdrościłam tym, którzy byli po kursie w WORD OLSZTYN,
    Rozmawiałam,z nimi - przed egzaminem, materiały, przygotowanie BAJKA.

Ich przygotowanie metodyczne- wszechstronne!
    Na ale przecież DAŁAM RADĘ.

RADA- NIE PRÓBOWAĆ ZDAWAĆ PLACU, KIEDY AUTO ZNACIE TYLKO ZE ZDJĘĆ W NECIE.- może , się wydawać auto to auto- ale mnie nie wyszło- i to nie wtedy kiedy się bałam, że nie ustawię lusterka, kierownicy nie zademonstruję, płynów/ustrojowych/ czy świateł. Dałam ciała, kiedy już TO ZDAŁAM, a poległam na końcowej prostej łuku.
    Egaminatorowi TEŻ było przykro.

I to właśnie w Olsztynie jest NAJ>
    Nie czułam się jak na polowaniu na czarownice!
    plac to pikuś
    wiam jako instruktor
    sama się zastamawiam JAK mogłam wtedy nie zrobić łuku?
    widać "diabeł był straszny, bo nieznany.."

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia