Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
Temat: Reklama OSK
Hybrid View
-
14-01-2009, 18:20 #1Nowy użytkownik
- Mieszka w
- KALISZ
Reklama OSK
Witam . Proponuję rozwinąć wątek na temat sposobu reklamy osrodka i jej skuteczności. Na pewno macie jekies doswiadczenia , która reklama jest skuteczna, a która nie. Wiemy wszyscy że najlepsza jest tzw. "poczta pantoflowa", ale sa też inne formy. Z mojego doswiadczenia wiem że nie opłaca się reklamować za grube pieniądze w Panoramie Firm. Ja w chwili obecnej bazuje na internecie. Napiszcie jakie są Wasze najskuteczniejsze formy reklamy, a każdy z nas z tego skorzysta.
pozdrawiam
Siman
-
22-07-2009, 03:30 #2Od dawna na forum
- Mieszka w
- Program zarządzania OSK
Promocja OSK
Dobrym sposobem na reklamę jest właśnie internet, z którego Pan korzysta. Potencjalni kursanci to głównie ludzie młodzi. Oni WSZYSTKO robię przez internet
A więc trzeba iść dalej w tym kierunku:
- dobra (dobrze wypozycjonowana)strona www
- internetowe zapisy na kursy
- nowoczesne sposoby komunikacji z kursantem
- możliwość zautomatyzowania planowania jazd (możliwość samodzielnego planowania jazd przez internet)
- zamawianie przez sieć szkoleń uzupełniających i dodatkowych
- pomoce dydaktyczne dla swoich kursantów
Ale należy pamiętać o przepisach i realiach życia codziennego. Zapis na kurs, rezerwacja godzin jazdy to dla OSK koszt. Kursant, który zapisze się przez net (wg przepisów dokona zakupu poza sklepem)ma prawo do rozwiązania umowy kupna-sprzedaży przez 10 dni od jej zawiązania. A koszt powstał...
Jak być konkurencyjnym na współczesnym rynku?
Czym przyciągnąć kursantów?
Jak dostosować swój OSK do współczesnych czasów?
My znaleźliśmy odpowiedź. Z przyjemnością podzielimy się tą wiedzą.
Pozdrawiamy!
SOS TeamSOS-Manager 2.2 / 2009
Informatyczny System Profesjonalnego Zarządzania Ośrodkiem Szkolenia Kierowców
Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks