Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14
    Od dawna na forum

A ja mam takie pytanie zawracamy przykładowo na takim rondzie jakie kolega wyżej umieścił i musimy już w rondzie przy wyjeździe zmienić pas z lewego na prawy, a prawy jest zajęty to objeżdżamy rondo jeszcze raz czy się zatrzymujemy? Ja myślę, że należy objechać jeszcze raz. Ale czekam na wsze wypowiedzi.

Od dawna na forum

Moje zdanie jest podobne. Rondo z założenia ma na celu upłynnianie ruchu, więc nie można ruchu tamować.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Koszalin

rondo

Cytat Napisał 1oe
    A ja mam takie pytanie zawracamy przykładowo na takim rondzie jakie kolega wyżej umieścił i musimy już w rondzie przy wyjeździe zmienić pas z lewego na prawy, a prawy jest zajęty to objeżdżamy rondo jeszcze raz czy się zatrzymujemy? Ja myślę, że należy objechać jeszcze raz. Ale czekam na wsze wypowiedzi.
    oczywiscie ze objezdzamy rondo wewnetrznym pasem jeszcze raz.Moim zdaniem egzaminator wydal bledne polecenie:wiedzal ze na tym rondzie mozna zawracac ale zapomnial ze nie z kazdego wjazdu przy zawracaniu powinnysmy wjechac w ta sama droge z ktorj wyjechalismy

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Włocławek

Jeśli chodzi o zawrócenie, to dobrze to zrobiłeś, a on chciał żebyś niby gdzie wjechał?

P.S. Co Wy tutaj o jakimś odwołaniu piszecie ;p
    koleś nie napisał że oblał przez to, zamieszcza temat w dziale "mam prawo jazdy" i kilka postów niżej pisze że zdał egzamin

Tak na marginesie, jak zdałeś to olej ten fakt, ja też tak miałem z początku, było max 70 a jechałem 60, droga sucha posypana piaskiem a koleś mówi "czy wiesz synu że trzeba dostosować prędkość jazdy do panujących warunków (...) ?". Jak powiedział że zdałem to tylko podpisałem te kartę i wyszedłem szczęśliwy. Parę dni później kumpel powiedział mi że to była karta na której są rozpisane wszystkie manewry itp. no i mnie to wciąż nurtowało i korciło że nie sprawdziłem czy mi wpisał błąd czy nie. Ale teraz jak mam prawko to mnie to nie obchodzi

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia