Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Nowy użytkownik

Test Teorytyczny! Proszę o pomoc!

Witam!
    Dzis mialem egzamin laczony i tak - teoria 2 bledy, a jazda ok. Tylko teraz sobie mysle czy nie popelnilem bledu i czy napewno mam zaliczona teorie...
    Wiec tak... Rozwiazalem test, dalem Zakoncz, nastepnie TAK i Zatwierdź. Pokazalo ze popelniono 2 bledy i wynik poprawny, ale nie wiem co mnie podkusilo i nacisnalem jeszcze raz zatwierdz i wynik zniknal i pokazal mi sie pulpit windows... Teraz pytanie do kogoś z egzaminatorow - czy te wyniki sa wysylane do komputera egzaminatora czy on chodzi po sali i spisuje wyniki? Bo jesli tak to niezdałem ;((
    Bardzo prosze o odpowiedz bo nie wiem mam sie cieszyc czy tez nie...

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

hahah dobre moje gratulacje zdania prawka jak byś oblał testy to byś nie mógł podejść do egzaminu praktycznego.

Nowy użytkownik

jestes pewien? a to nie jest tak ze na placu maja liste wszystkich co podchodzili do teorii a przychodza tylko ci co zdali? Bo naprawde zwatpilem...

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

dalej mnie to bawi to jest wręcz niemożliwe żebyś po niezdanej teorii podszedł na praktyczny. Bo to są dopiero po egzaminie teoretycznym drukowane listy osób zakwalifikowanych na praktyczny ludzie nie wieżą w siebie

Nowy użytkownik

no to mnie uspokoiles dzieki ;]

Nowy użytkownik

A tak apropo ile czekaliscie na odbior prawka? i nastepne pytanie, nie wplacalem pieniedzy za prawko w kasie... gdzie moge wplacic pieniadze? na poczcie? I jesli tak to czy ma moze ktos dane konta na jakie wplacic (Word Wroclaw)

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Ty naprawę jesteś zabawny Po prawko udajesz się do wydziału komunikacji w starostwie powiatowym odpowiednim do miejsca zameldowania. Tam jak co dowiesz się czy musisz wpłacić przy odbiorze prawka czy wcześniej. Odbiór prawka maksymalnie do 2 tygodni podkreślam maksymalnie ale już w piątek możesz się pytam czy maja Twoje prawko w wydziale komunikacji.

(WORD Wrocław dostał już swoją daninę i nie musisz go już dorabiać)

Nowy użytkownik

hehe... zabawny jestem - byc moze ;] wiesz jak to czlowiek po calym dniu stresu, bicia sie pociagiem i libacji... po prostu sie zastanawiam ile musze czekac bo koledzy mowia ze dluzej czekali...

Gdy wysiadalem z samochodu to egzaminator mowil ze jak chce to moge w kasie juz zaplacic za prawko. I bylem tam i byl wzor wplaty i to bylo do urzedu miejskiego we wroclawiu, jakis numer konta i kwota 70,50zł. Wiec nie wiem czy jechac do starostwa do Oleśnicy (moj rejon) czy wplacic na poczcie...

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Włocławek

Wpłacić możesz gdziekolwiek, bylebyś miał przy odbiorze dowód wpłaty. (Dokładnie jest to 70,50 zł)

A co do Twojej historii - stres niszczy . Stary ja miałem 0 błędów na teorii a na praktycznym było 70 droga posypana piaskiem to ja 60 pojechałem a on za szybko. Potem wracam do domu wszystko tak po staremu nie mogłem uwierzyć że zdałem, w ogóle takie wkręty że nie pytaj.
    A co do testów - on z kompa wysyła wylosowane pytania do Twego kompa, Ty tylko możesz używać tej małej klawiaturki za pomocą której nie masz wpływu na działanie komputera i programu, możesz tylko go obsługiwać. Poza tym to jest oczywiste i jasne że jeśli przystąpiłeś do praktycznego musiałeś zdać teorię. Pomyśl - na pewno ktoś tam nie zdał testów ;p no i czy była sytuacja że egzaminator wychodzi i czyta np. "kowalski" - "nie ma" - "aha pewnie nie zdał teroii" ...

Sprawdź status swego prawka na www.kierowca.pwpw.pl

Nowy użytkownik

No tak masz racje pewnie Ale dopóki nie zobacze na wyżej podanej stronie, że prawko jest wyrabiane to pewny nie będę na 100%

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia