Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
    Użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

Kolego "zawias" - zapraszam do siebie na ew. dokończenie kursu - przerabiałem kilkakrotnie takie przypadki - wyznaczałem instruktora prowadzącego na 3, 8, 11 h (po tyle h brakowało do minimalnej wymaganej ilości godzin w kursie) w różnych przypadkach. Zawsze wyznaczałem instruktora prowadzącego i nigdy nie miałem wątpliwości że robię to zgodnie z przepisami.

A w przeciwieństwie do kolegi "blaszczura" nie przeraża mnie papierkowa robota. No cóż - taka działalność że trzeba troszkę papierków przerobić.
    Pozdrawiam
    Adam Kos

NIE JESTEM JUŻ związany w żaden sposób ze szkołą nauki jazdy BARTEK z Warszawy (byłem jego właścicielem i kierownikiem do końca października 2010 roku).

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

ja jestem tylko instruktorem nie bawię się w papierki

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Instruktor jest dla ludzi a nie ludzie dla instruktora. Nikogo nie powinno odsyłać się z kwitkiem , bo takie zachowanie nie jest w porządku.
    Nie mam nic do ukrycia-bo lubię i szanuję to co robię.

Banned

ok, dzieki wielkie za rady, a Tobie OSK_BARTEK_W-wa równierz za oferte. Przemysle to sobie i w razei czego będe sie zgłaszał.

Pozdrawiam serdecznie!

Użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Napisał SPEED30
    Instruktor jest dla ludzi a nie ludzie dla instruktora. Nikogo nie powinno odsyłać się z kwitkiem , bo takie zachowanie nie jest w porządku.
    Zgadzam się z tym całkowicie.
    Szkolenie kierowców jest jakby ktoś zapomniał działalnością USŁUGOWĄ i powinna być nakierowana na zaspokajanie potrzeby kursanta - klienta. A nie tylko na zarabianie kapuchy i wybieranie tylko tych opłacalnych elementów szkolenia.
    Pozdrawiam
    Adam Kos

NIE JESTEM JUŻ związany w żaden sposób ze szkołą nauki jazdy BARTEK z Warszawy (byłem jego właścicielem i kierownikiem do końca października 2010 roku).

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    konin

Cytat Napisał OSK_BARTEK_W-wa
    Cytat Napisał SPEED30
    Zgadzam się z tym całkowicie.
    Szkolenie kierowców jest jakby ktoś zapomniał działalnością USŁUGOWĄ i powinna być nakierowana na zaspokajanie potrzeby kursanta - klienta. A nie tylko na zarabianie kapuchy i wybieranie tylko tych opłacalnych elementów szkolenia.
    Punkt dla Was Koledzy, tak powinno być. Ja natomiast spotkałem się z sytuacją gdzie kursant chciał zmienić szkółkę ale miał sporo kłopotów jak, że właściciel osk próbował go przekonać, że to nieodpowiednia decyzja- już nie będę pisał w jaki sposób.

Użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

No niestety - ludzie są różni.
    Niektóre osoby nie powinny się wogóle brać za działalność usługową.
    Sam miałem kiedyś kursanta kończącego u mnie szkolenie, któremu poprzedni kierownik ośrodka robił bardzo duże problemy z wydaniem dokumentów.
    Pozdrawiam
    Adam Kos

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia