Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15
    Nowy użytkownik

Kupiłem AUTO TRENERA od IMAGE i powiem tak,zobaczyłem,popatrzyłem ,przeprowadziłem już kilkanaście wykładów i jeszcze z tego nie skorzystałem i tak myslę że nie było warto tego kupować.

Użytkownik

Dlatego "tausend" za kurs albo "stówa od łebka" dla dobrego wykładowcy za kurs to akurat... i w sam raz.
    I nie wstydźcie się szefowie OSK... z korzyścią dla wszystkich.

A do filmów - to poza kinem player HD i DVD jest...

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

Jak możesz kolego otwierać OSK i zatrudniać program do tak ważnej sprawy jak edukacja przyszłego kierowcy ???
    Nie pisałeś na kursie na instruktorów konspektów wykładów?
    Postaw sobie kolego CEL w jakim chcesz prowadzić wykłady.
    Myślę, że będziesz to robić, aby wychować i nauczyć dobrze przyszłych kierowców, a nie spełnić ustawowy obowiązek wykładów teoretycznych.
    Żaden program nie zastąpi wykładowcy przy którym uczniowie po 15 min nie usną, a instruktor nie będzie musiał przerywać jazd praktycznych, aby tłumaczyć na poboczu rzeczy oczywiste..
    Mimo wszystko życzę wszystkiego dobrego i powodzenia z własnym OSK

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Kraków

Daruj sobie morały. Proponuję najpierw przeczytać całą treść wątku (nie tylko temat) i dopiero potem komentować. To raptem 11 odpowiedzi - jedna strona.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program zarządzania OSK

Program do szkoły nauki jazdy

System SPS - i tu musimy przyznać oficjalnie - przygotowany przez konkurencyjny dla naszej firmy WINFOR, jest użytkowany w prowadzonych przez nas OSK od 2,5 roku.
    Jesteśmy twórcą SOS-Manager, czyli komputerowego systemu do zarządzania biurem, szkoleniem, finansami, kursantami i baza transportową oraz sferą internetową OSK który powstał na bazie doświadczeń naszych ośrodków i w chwili obecnej jeszcze nie tworzymy pomocy dydaktycznych. Kadra wykładowa naszych ośrodków składa się w profesjonalnych pracowników ściśle związanych z edukacją na poziomie szkolnictwa wyższego,a ukierunkowanych naukowo w zakresie szkolenia kierowców i mamy nadzieję, że nasze doświadczenie będzie pomocne kolegom, którzy czytając ten post poszukują dobrych narzędzi do pracy.

Niegdyś używaliśmy VW w dostępnej(poprzedniej)wersji. Obecnie od blisko pół roku w nowej - wersji Professional. Obiektywnie musimy przyznać, że o ile poprzednie wydanie zawierało znaczną ilość błędów i niedociągnięć technicznych to obecny produkt jest naprawdę dobrym narzędziem. Jest on przygotowany w taki sposób aby nawet osoby nie będące z wykształcenia nauczycielami, pedagogami czy też nie dysponujące "darem przekazywania wiedzy" mogły w sposób sprawny i przede wszystkim metodyczny poprowadzić skutecznie zajęcia. Oczywiście należy oddać tu sprawiedliwość koledze, który podniósł, iż nie do przecenienia jest DOBRY wykładowca. To prawda! Ale w tym kraju OSK może prowadzić praktycznie każdy i to ze względu na dobro kursantów (naszych przyszłych partnerów na drodze) należy uznać WVP z Winfor'u za naprawdę dobry program.

Jak już jeden z kolegów zauważył poza multimediami funkcjonuje książka do nauki wraz z testami. Ponadto e-learning przyciąga znaczną ilość kursantów.
    To bardzo ważne aby OSK dysponował nowoczesną ofertą dla kursanta. Lwia część z nich to ludzie bardzo młodzi, wymagający oferty nowoczesnej, uniwersalnej i skutecznej a co jeszcze ważniejsze - wielopłaszczyznowej. Oprócz szybkiej obsługi czy choćby możliwości samodzielnego planowania jazd przez internet trzeba zaoferować nowoczesny system szkolenia. Postępu cywilizacyjnego nie da się zatrzymać. Kto go nie goni - zostaje w tyle... daleko za konkurencją!
    SOS-Manager 2.2 / 2009
    Informatyczny System Profesjonalnego Zarządzania Ośrodkiem Szkolenia Kierowców

Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia