Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18
    Nowy użytkownik

Witaj polo. masz świętą rację. niestety tak jest. Tam gdzie taniej , to i gorzej.
    NIESTETY ludzie patrzą na cenę, ale i tak później trzeba poprawiać po niektórych ośrodkach. to jest nsjgorsze, bo nieraż trzeba zdziałać cuda w 5 godzin, a przeważnie mamy na to 30.
    najgorsze jest to, że jeżeli kursant chce odejść z takiej szkoły, to ma zajebiste problemy. Jestem zdania , że albo robimy coś dobrze, albo wcale tego nie róbmy. Pozdrawima serdecznie.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

na moim terenie są szkoły które chcą za kurs o 850 zł ale każą sobie płacić za dojazd do miasta gdzie jest egzamin a potem godzina dodatkowa kosztuje po 45 zł. do miasta gdzie odbywa sie egzamin jest ok 50km. Taka cena przyciąga ludzi ale jak sie dowiadują ile trzeba zapłacić potem to i tak wychodzi ponad 1000zł. U mnie cena kursu jest 1100zł bez dodatkowych opłat za dojazdy. Jak narazie narzekam tylko na brak większej ilości wolnego czasu.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Będzin.Czeladź,Sosnowiec

Gdyby sz.Koleżanka i sz. Koledzy uzupełnili swój profil o nazwę miejscowości, lub jeżeli boją się rozpoznania przez Urząd Skarbowy, nazwę regionu/województwa, to czytający użytkownicy forum mieli by szansę się do tych informacji odnieść.
    Myślę,że Adamus mnie poprze...
    Pozdrawiam
    Spokojny instruktor z Zagłębia

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał Włodek
    Gdyby sz.Koleżanka i sz. Koledzy uzupełnili swój profil o nazwę miejscowości, lub jeżeli boją się rozpoznania przez Urząd Skarbowy, nazwę regionu/województwa, to czytający użytkownicy forum mieli by szansę się do tych informacji odnieść.
    Pewnie że popieram!

W taki sposób będzie wiadomo o jaki region chodzi.

Wystarczy porównać ceny kursów w Warszawie i np. w Rzeszowie, aby zobaczyć jak wielkie są różnice. Dla przeciętnego warszawiaka 2000 zł za kurs to w miarę do przyjęcia cena, ale dla kogoś z małej miejscowości jest to bariera nie do przeskoczenia.

Użytkownik
    Mieszka w
    Wejherowo - Pomorskie

Cytat Napisał Adamus
    Cytat Napisał Włodek
    Pewnie że popieram!

W taki sposób będzie wiadomo o jaki region chodzi.

Wystarczy porównać ceny kursów w Warszawie i np. w Rzeszowie, aby zobaczyć jak wielkie są różnice. Dla przeciętnego warszawiaka 2000 zł za kurs to w miarę do przyjęcia cena, ale dla kogoś z małej miejscowości jest to bariera nie do przeskoczenia.
    Jeśli cena w małej miejscowości za kurs prawa jazdy w wysokości 2000 złotych jest nie do przeskoczenia to co mają powiedzieć ludzie którzy chcą robić prawko na wyższe kategorie?9 z reguły zdecydowanie droższe) Szkolic się gdzieś na klepisku za 1/3 tego co powinno być i potem siać zagrożenie na drogach?

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

ODPOWIEDZ ! TEREN NOWEGO MIASTA LUBAWSKIEGO
    LOKALIZACJA WORD TORUŃ ODDZIAŁ GRUDZIĄDZ

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Będzin.Czeladź,Sosnowiec

Cytat Napisał blaszczur
    ODPOWIEDZ ! TEREN NOWEGO MIASTA LUBAWSKIEGO
    LOKALIZACJA WORD TORUŃ ODDZIAŁ GRUDZIĄDZ
    blaszczur to są dane do umieszczenia w "profilu".
    Nikt nie będzie przeszukiwał całego forum , aby zobaczyć jaki region reprezentujesz...
    Uwaga: Duże litery oznaczają krzyk.Więc może tak trochę ciszej...
    Pozdrawiam
    Spokojny instruktor z Zagłębia

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

nie wyraznie chcialem sie podpisac a co do profilu to sie zastanawiam czy dodac

i naprawde duze litery oznaczaja krzyk ? jesli tak to dzieki bede wiedzial wiecej

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia