Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
    Nowy użytkownik

Warszawa kategoria A - gdzie jazdy doszkalajace ??

Jak w temacie, za dwa tygodnie egzamin na odlewniczej, potrzebuje kilka godzin jazdy, czy znacie może jakiegoś instruktora ?

Użytkownik

osk-yeti

Nowy użytkownik

Warszawa - fajny instruktor

Mogę polecić wszystkim poszukującym DOBREGO INSTRUKTORA - ERYKA GOSA. Jest to najlepszy instruktor z jakim jeździłam (niestety było ich kilku). Dopiero kiedy zaczęłam z Nim jeździć zaczęłam z chęcią chodzić na jazdy, czuję się coraz pewniej za kierownicą. Eryk cierpliwie tłumaczy, powtarza i przede wszystkim nie tworzy stresującej atmosfery podczas jazdy Oczywiście omawia błędy, udziela wielu cennych wskazówek - jak je eliminować i jeśli jest taka możliwość - jak ich unikać. Jest też fajnym facetem z którym można pożartować, dzięki czemu nauka jazdy z Nim jest przyjemna i na luzie, ale rzecz jasna wszystko odbywa się pod czujnym okiem instruktora.
    Cenię sobie jego rady, które zarówno na egzaminie jak i w życiu bardzo się przydają.

ERYKA znajdziecie pod nr tel. 694-985-312 (nr jest ujawniony za zgodą właściciela)

Gorąco POLECAM, Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim którzy uczą się jeździć lub mają takie plany.
    Wiola

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia