Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
    Nowy użytkownik
    Mieszka w
    okolice Wawy

Word skierniewice

Witam!Mam prosbe,chodzi o to ze prawdopodobnie bede zdawal egzamin w Wordzie w Skierniewicach,i prosilbym wszystkich o porady i opinie;jak sie tam zdaje itd.

Nowy użytkownik

Dużo jednokierunkowych, 3 "ronda", 2 większe skrzyżowania, kilka równorzędnych. Weź sobie parę godzin na miejscu, żeby się trochę z miastem zapoznać. Jak patrzysz na znaki, to dasz radę.
    Pozdrawiam.
    Czasami lepiej nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości

Nowy użytkownik

Znam dość dobrze to miasto. Swego czasu często tam bywałem w interesach. Małe miasto,łatwe do jeżdżenia. Jedyną trudnością są rowerzyści i zaprzęgi konne. Bardzo trzeba uważać przy wyprzedzaniu. Nie wybieraj egzaminu w dzień tzw."targowy".Najlepiej za radą ann,weź kilka godzin, i jeśli to możliwe z miejscowym instruktorem.
    Zyczę powodzenia.

Guest

Re: Word skierniewice

Cytat Napisał Pablo
    Witam!Mam prosbe,chodzi o to ze prawdopodobnie bede zdawal egzamin w Wordzie w Skierniewicach,i prosilbym wszystkich o porady i opinie;jak sie tam zdaje itd.
    a mozemi ktoś powiedziec na co mam uważacz w skierniewicach zdaje nie długo

Nowy użytkownik

Uważaj na jednokierunkowe. Między blokami (osiedle niedaleko WORDu) jest sporo skrzyżowań równorzędnych i wąskie uliczki. Dosyć często na egzaminie jest zawracanie na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym. Uważaj na rowerzystów - najwięcej jest ich w czwartek i sobotę i są naprawdę upierdliwi. Trzeba na znaki patrzeć, bo czasami słabo widać pasy na jezdni. Na nowo oddanych skrzyżowaniach (też niedaleko WORDu) nie wszystkie zdążyli namalować. Najlepiej weź sobie jakieś jazdy na miejscu i tyle - będziesz się czuć pewniej. Egzaminatorzy są ok, wystarczy dobrze pojechać
    Powodzenia!
    Czasami lepiej nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości

Banned

No nie wiem czy egzaminatorzy są tacy ok,skoro jeden niedawno dostał od kogoś,drugi nie dał mi szansy na placu(podpowiem,że ani nie najechałam na linię,ani nie potrąciłam pachołka).W sumie różne już opinie słyszałam o nich.I ni wiem czy w to wszystko wierzyć...

Zdaję jutro już czwarty raz i widzę jak to jest ze zdawalnością...Niestety ludzie tam przychodzą po 8,9 razy nawet.Ale w sumie to zalezy jak prowadzą,więc na ten temat się nie wypowiem(bo wiadomo,że kierowcy są różni)...

Jeśli chodzi o Skierniewice-to fakt:jest sporo jednokierunkowych,kilka rond,sporo rowerzystów,a inni kierowcy wybitnie nie lubią "L" hehe. Dobrze jest wziąć pare godzin przed egzaminem,żeby poznac trochę miasto,zobaczyć jak na danych ulicach należy się "ustawiać".Ja jeżdżę w "ELKA" : http://www.pw_elka.prawojazdy.com.pl/index.php?site=4 i jestem bardzo zadowolona.Sympatyczni instruktorzy i tłumaczą bardzo fajnie i dobitnie.Skierniewice znają bardzo dobrze,są miejscowymi Na pewno dobrze Ci się będzie jeździło...
    Powodzenia!

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia