Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    będzin

Był z tym problem przy ostatnich kontrolach w sosnowcu.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program zarządzania OSK

Oczywiście, interpretacja obowiązująca w co najmniej 84 OSK ( a co za tym idzie 84 powiatach) to egzamin na 31h. 30h szkolenia.
    SOS-Manager 2.2 / 2009
    Informatyczny System Profesjonalnego Zarządzania Ośrodkiem Szkolenia Kierowców

Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Pomorskie

odswierze temat
    a jak sie to ma do szkolenia dodatkowego powiedzmy 1 dzien osoba jezdzi 2 godz na drugi dzien 3 godz. czy egzamin wewnetrzny mozna zrobic w 2 dzien ?? czyli osoba by jezdzila ponad 3godz na dobe gdzie moze jezdzic max 3 godz

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program zarządzania OSK

Sam odpowiedz sobie na to pytanie
    zrób po prostu 2+2+2h albo 3+2+1
    Kursant nie może jeździć więcej niż 3h dziennie.
    SOS-Manager 2.2 / 2009

Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Pomorskie

Cytat Napisał SOS-Manager
    Sam odpowiedz sobie na to pytanie
    zrób po prostu 2+2+2h albo 3+2+1
    Kursant nie może jeździć więcej niż 3h dziennie.
    ok ale w kartach zajec mam 3+2 czyli =5
    i powiedzmy ten 2 dzien od 8:00 do 10:00 a wewnetrny od 10:00 do 10:45 i teraz pytanie bo wewnetrzny jesli chodzi o date to figuruje na karcie zajec ale godzina na karcie egzaminu wewnetrznego wiec pisać ta godzine w karte czy nie bo jesli nie to jak jezdzic z kursantem po miescie bez karty zajec na wewnetrznym...

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program zarządzania OSK

egzaminu nie wpisujesz do Kart a jedynie do Arkusza przebiegu egzaminu. W Karcie tylko pozytywny wynik egzaminu. Dziwne to, bo nawet w Europejskim Systemie Kształcenia (standardach kształcenie szkół wyższych) uznaje się egzamin jako część procesu kształcenia i przyznaje punkty ECTS. A u nas nie.
    SOS-Manager 2.2 / 2009

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Pomorskie

Cytat Napisał SOS-Manager
    egzaminu nie wpisujesz do Kart a jedynie do Arkusza przebiegu egzaminu. W Karcie tylko pozytywny wynik egzaminu. Dziwne to, bo nawet w Europejskim Systemie Kształcenia (standardach kształcenie szkół wyższych) uznaje się egzamin jako część procesu kształcenia i przyznaje punkty ECTS. A u nas nie.
    no ok to powiedzmy ze przeprowadzam egzamin wewnętrzny i kontroluje nas policja albo starostwo... dowód osobisty jest ale karty zajęć niema ;( no chyba że jest ale niema daty i godziny z w której odbywa się egzamin wewnętrzny wiec zajęcia odbywają się bez karty czyli na "lewizne"

Nowy użytkownik

Cytat Napisał piecyk
    Przecież masz odpowiednie pole w karcie, gdzie powinieneś wpisać datę przeprowadzonego egzaminu, podpisać się, przybić pieczęć. Dokładną godzinę rozpoczęcia egzaminu wpiszesz już na arkuszu przebiegu egzaminu. Jeden arkusz przekażesz osobie szkolonej, w tym przypadku już egzaminowanej, a drugi arkusz wypadałoby dołączyć do karty przeprowadzonych zajęć.
    A ja mam pytanie odnośnie powyższej odpowiedzi. Gdzie w rozporządzeniu 217 pisze że arkusz przebiegu egzaminu dołączamy do karty przprowadzanych zajęć. Ja zawsze wydaję ją Kursantom, a kopii nie zachowuję

Nowy użytkownik

Mam inne pytanie- osoba robiąca "gdzieś" kurs,po 3-cim oblanym praktycznym przychodzi do mnie na "dokształt". Wiadomo po minimum 5-ciu godzinach jazd robię egzamin wewnętrzny.
    I tu moje pytanie- wew. praktyczny, czy wewntrzny teoretyczny i praktyczny?
    Dotychczas robiłam tylko praktyczny, wszak teorię już i na państwowym zaliczyła, ale w 217-tce nie zalazłam uzasadniena...
    Cytat:
    1. Egzamin wewnętrzny, składa się z części:

a) teoretycznej - przeprowadzanej w sali szkoleniowej przy użyciu testu komputerowego lub w formie testów pisemnych;

b) praktycznej - przeprowadzanej na placu manewrowym i w ruchu drogowym.

2. Do egzaminu może przystąpić osoba, która odbyła co najmniej minimalną wymaganą programem ilość godzin zajęć teoretycznych i praktycznych.

3. Warunkiem przeprowadzenia części praktycznej egzaminu wewnętrznego, jest uzyskanie pozytywnego wyniku z części teoretycznej
    Dzielę włos na czworo ?

Od dawna na forum

W naszym urzędzie wymagają całości. Podchdzą do tego stricte tak jak pisze 217

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia