Czyli jedziemy po staremu? Nie ma sprawy...

Cytat Napisał tristan
Ja również, bo widzę wokoło siebie ronda i szaleństwo jakie kierowcy odstawiają na nich.
A ja widzę szaleństwo jakie kierowcy odstawiają wszędzie na drogach i ronda nie są jakimś szczególnym wyjątkiem.

Cytat Napisał tristan
Od pewnego czasu wmawiasz sobie jakiś mój osobisty uraz, zupełnie nie wiadomo czemu[1]. Zapewne pan Dworak też cię nienawidzi i dlatego głosi inne teorie w swoich programach.
To, że ktoś ma inne zdanie, nie oznacza, że ma do mnie uraz. Natomiast Ty masz, i odmienne zdanie, i uraz. I ja niczego sobie nie wmawiam tylko po prostu widzę jak jest, wystarczająco dużo postów napisałeś i nie da się tego nie widzieć. Po Twoich wypowiedziach widać, że aż się w Tobie gotuje, kiedy śmiem mieć inne zdanie od Twojego i najchętniej byś mnie wręcz pobił, gdybyś tylko mógł.
Wiem, że oczywiście zaprzeczysz temu co powyżej napisałem, ale ja i tak wiem, że to będzie fałszywe zaprzeczenie, więc zaprzeczać nie musisz, bo ja to i tak zignoruję.

Cytat Napisał tristan
Już nieraz pisałem: Choćby z powodu zmyłki, że zmieniasz pas ruchu.
I co, z tego powodu, że ktoś pomyśli, że zmieniam pas ruchu, to może zginąć na rondzie? Zastanów się trochę i nie brnij dalej...

Cytat Napisał tristan
Poza tym, skoro chcesz hiperpoprawnie traktować przepis i zakładać, że rondowatość nic nie zmienia, to dopuszczasz wyjazd z ronda lewym pasem, bo to przecie skręt w lewo.
Już to tłumaczyłem nie raz i póki co więcej tłumaczyć nie będę.

Cytat Napisał tristan
Na którym jesteś wiadomo kim i możesz dokonać wiadomo jakich działań, jak wtedy, gdy ostatnio zaprezentowałem inne podejście pana Dworaka do zawracania niż Ty uznajesz za słuszne.
Niestety, ale nie wiem w ogóle o który temat chodzi. W każdym razie, jak pewnie wiesz (chociaż patrząc na to co napisałeś to chyba jednak nie wiesz) jestem tam moderatorem działu relacji z egzaminów. Nie sądzę więc, aby cokolwiek o czym piszesz miało miejsce właśnie w tamtym dziale, więc cokolwiek się tam stało, posty poleciały do kosza czy temat został zablokowany (nie wiem, bo nie wiem o której sytuacji piszesz) i wydaje Ci się, że ja to zrobiłem, to źle Ci się wydaje.