Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17
Widok drzewa
-
04-03-2010, 12:03 #15Od dawna na forum
Czyli jedziemy po staremu? Nie ma sprawy...
A ja widzę szaleństwo jakie kierowcy odstawiają wszędzie na drogach i ronda nie są jakimś szczególnym wyjątkiem.
Napisał tristan
To, że ktoś ma inne zdanie, nie oznacza, że ma do mnie uraz. Natomiast Ty masz, i odmienne zdanie, i uraz. I ja niczego sobie nie wmawiam tylko po prostu widzę jak jest, wystarczająco dużo postów napisałeś i nie da się tego nie widzieć. Po Twoich wypowiedziach widać, że aż się w Tobie gotuje, kiedy śmiem mieć inne zdanie od Twojego i najchętniej byś mnie wręcz pobił, gdybyś tylko mógł.
Napisał tristan
Wiem, że oczywiście zaprzeczysz temu co powyżej napisałem, ale ja i tak wiem, że to będzie fałszywe zaprzeczenie, więc zaprzeczać nie musisz, bo ja to i tak zignoruję.
I co, z tego powodu, że ktoś pomyśli, że zmieniam pas ruchu, to może zginąć na rondzie? Zastanów się trochę i nie brnij dalej...
Napisał tristan
Już to tłumaczyłem nie raz i póki co więcej tłumaczyć nie będę.
Napisał tristan
Niestety, ale nie wiem w ogóle o który temat chodzi. W każdym razie, jak pewnie wiesz (chociaż patrząc na to co napisałeś to chyba jednak nie wiesz) jestem tam moderatorem działu relacji z egzaminów. Nie sądzę więc, aby cokolwiek o czym piszesz miało miejsce właśnie w tamtym dziale, więc cokolwiek się tam stało, posty poleciały do kosza czy temat został zablokowany (nie wiem, bo nie wiem o której sytuacji piszesz) i wydaje Ci się, że ja to zrobiłem, to źle Ci się wydaje.
Napisał tristan

Bookmarks