Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28
    Banned
    Mieszka w
    ZDolny Śląsk

Prowadzę OSK i mam dwie pieczątki;
    - jedną Instruktora, z numerem i Nazwiskiem.
    - drugą OSK, z nazwą, adresem, nazwiskiem, i numerem OSK.

Pieczątkę Osk przybijam na zaświadczeniu w rubryce "Kierownik Osk" i jest ok.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Pomorskie

a na pieczeci tej ktora sie podbija karty przeprowadzonych zajec i np w KEOS co sie podbija to moze byc tylko nazwa skrocoan i nr osk czy cala nazwa nip adres itd

Od dawna na forum

na początek chciałbym się się przywitać, więc WITAM wszystkich
    trochę czytałem i postanowiłem odgrzać wątek, mianowicie postanowiłem otworzyć OSK i doszedłem do pieczątek.
    wiem, że potrzebuje jednej pieczątki jako instruktor ale troche zdurniałem jakie mają być na niej informacje :/
    wiem że ma być imię, nazwisko, numer uprawnień (i tu jest problem bo to ma być numer uprawnień nadanych w starostwie tak?? )
    teraz mam kolejne pytanie. czy jako jednoosobowa firma muszę mieć oddzielne pieczątki instruktora oraz kierownika ośrodka?
    wyżej też sie przewinęło coś na temat konta bankowego, czy muszę mieć firmowy rachunek czy też mogę posługiwać się prywatnym rachunkiem??

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

Cytat Napisał pisarmen Zobacz post
    ...
    wiem, że potrzebuje jednej pieczątki jako instruktor ale troche zdurniałem jakie mają być na niej informacje :/
    wiem że ma być imię, nazwisko, numer uprawnień (i tu jest problem bo to ma być numer uprawnień nadanych w starostwie tak?? )
    Zgadza się. Pieczątka może być w takiej formie: np. u góry pieczątki "instruktor" pod tym "imię i nazwisko" pod tym kreska i nr uprawnień nadanych przez Starostwo, czyli numer który masz w legitymacji instruktora.

Cytat Napisał pisarmen Zobacz post
    ...teraz mam kolejne pytanie. czy jako jednoosobowa firma muszę mieć oddzielne pieczątki instruktora oraz kierownika ośrodka?
    Tak. Pieczątka instruktora to jedno a kierownika to drugie.
    Pieczątka kierownika może wyglądać np. tak: u góry "Ośrodek szkolenia kierowców" na dole "imie i nazwisko" pod imieniem i nazwiskiekiem "kierownik". Między "Ośrodkiem szkolenia kierowców" a "imieniem i nazwiskiem" zostaw miejsce na podpis.

Od dawna na forum

dzięki serdeczne za pomoc
    nie myślałem że tyle latania będzie z tym fachem

Mieszka w
    Podlasie

Powodzenia i pamiętaj jeszcze o firmowej pieczątce.

Od dawna na forum

firmową już mam
    teraz czekam jeszcze na decyzje w sprawie placu i praktycznie już bedzie można ruszać

Nowy użytkownik Avatar mpolec1
    Mieszka w
    Nowy Sącz - Warszawa

Kierownicy!!!

jak wy te szkoły prowadzicie jak prostych rzeczy nie wiecie???

1. Pieczątka firmowa, działlności - podstawowe dane do faktury
    2. Pieczatka OSK z nr wpisu, adresem i kategoriami
    3. Pieczatka "kierownik Os imie i nazwisko
    Pieczątka instruktora i koniec

ewentualnie pieczatka zastepsy kierownika

Mieszka w
    Podlasie

Niczego nowego do tematu nie wniosłeś tym swoim wpisem. Jak widzisz jakoś te szkoły prowadzimy i mamy się całkiem nieźle. A jak Tobie idzie?

Od dawna na forum
    Mieszka w
    kuj-pom

JAK wygląda sprawa jeśli ktoś zakładając OSK ma już inna działalność? DOwiadywałam się i nie mogę założyć drugiej działalności, tylko rozszerzyć tą obecna, musi zostać ta sama nazwa, mimo że to usługi stolarskie, przynajmniej tak mnie poinformowano w urzędzie skarbowym. A jak wygląda sprawa pieczątek? Przecież nie mogę na zaświadczeniu podbijać uslugi stolarskie, osk. Orentuję się ktoś może?

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia