Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24
    Od dawna na forum

Program do prowadzenia biura OSK

czy ktoś z was korzysta z programu do prowadzenia OSK?
    jesli tak to jaki, wady zalety.

jak jest z KEOS, wystarczy w programie czy robicie kopie w papierowej wersji?

testowałem demo OSK Biuro - Liwony - bez rewelacji

Easy OSK z grupy Image - program fajny, Drukuje zaświadczenia z kodem (chociaz Wordy ich jeszcze nie przyjmuja)

SOS manager - fajny opis ale nie moge znaleźć demo w internecie.

Może jescze coś innego??

pzdr

Użytkownik

SOS Manager nie posiada demo. Otrzymalem od nich w pdf opis programu ze screenami.
    Mi jakos nie przypadl do gustu, przynajmniej od strony wizualnej, od praktycznej nie powiem bo nie mozna tego wyprobowac, mozna jedynie poczytc a to nie to samo.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program zarządzania OSK

Nie jest prawdą, że naszego programu nie można przetestować. Jest taka możliwość. Wystarczy zgłosić taka chęć. :P)
    Pozdrawiamy!
    SOS-Manager 2.2 / 2009
    Informatyczny System Profesjonalnego Zarządzania Ośrodkiem Szkolenia Kierowców

Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Śląsk

no to ja chciał bym go zobaczyć
    mój e-mail: biuro@szkolaexpert.pl

Pozdrawiam

Użytkownik

W takim razie ja również poproszę: info@askierownicy.pl

Pozdrawiam.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Cieszyn

Witam!

I ja przyłączę się do prośby o demo programu cinfred@op.pl

Pozdrawiam!

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program do czegośtama

Po pierwsze primo: Dziwna to firma, która na swojej stronie nie daje żadnego dema ani choćby zrzutów ekranów, a jednocześnie ostro spamuje po forumie.

Po drugie primo: Dziwni to klienci, co zamiast napisać jak człowieki mejla albo prywatną wiadomość, zaśmiecają foruma listą swoich emili.
    Zarządca Przypraw 6.6 / 2010
    Biologiczny System Odpowiadania na forumie.

Pierwszy stworzony przez teoretyków inteligentny odpowiadacz forumowy.
    Stoisz nad przepaścią? Nie daj się, zrób krok naprzód.

Nowy użytkownik

a kogo to dziwi?

A ja używam tego programu z najmniejszej wersji basic tylko z dodanymi smsami i bardzo sobie chwale. Za 80 pare zł miesięcznie mam ŚWIĘTY SPOKÓJ z papierami, liczeniem godzin, sprawdzaniem kart i grafików. Mamy kat.B,A,C u siebie i od września - jak kupiliśmy program - nie mieliśmy żadnych problemów a babeczka z urzędu sama powiedziała, że nie ma już po co do nas przychodzić bo widać, że jest porządek. (Chociaż tak nie do końca, bo na B mamy trochę "nadgodzin" ale o tym to już nikt nie wie. Z tym,że tu też program nam pomaga mądrze rozpisywać karty. Nasze miasto jest małe a jest 6 szkółek. Po nas konkurencja - z naprzeciwka- w grudniu wzięła ten program bo zobaczyli, że nasi kursanci mają fajne karty z logosami.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program zarządzania OSK

Tristan
    1. przeczytaj uważnie - a potem pytaj o demo.
    2. Oskarżasz nas o spamowanie, ale tak naprawdę nasze odpowiedzi w znacznej części przypadków nie dotyczą kompletnie naszych usług. My się nie musimy reklamować. gdyby tak było, wykupilibyśmy reklamą w branżowych miesięcznikach, które są kolportowane do większości OSK. była by znacznie skuteczniejsza. Tu, na Forum, po prostu podpisujemy się pod wszystkimi swoimi postami. Wybacz, ale Ty ukrywasz swoją tożsamość. Wypowiadasz się często, ale kim jesteś, co robisz i skąd tak autorytatywny charakter Twoich postów? Skąd forumowicze mogą wiedzieć czy mogą ufać w wypowiedzi kogoś, kto boi się pod nimi podpisać?
    My uważamy, że tylko podpisane posty mają sens i charakter pomocy innym. Wybacz - tak już jest i nadal będziemy w stopce mieli informację kim jesteśmy i czym się zajmujemy.
    oczywiście nie twierdzimy, że nie masz racji w swoich wypowiedziach. Są one często dość... radykalne w poglądach, ale zwykle nie pozbawione sensu. Pozdrawiamy Cię serdecznie.
    SOS-Manager 2.2 / 2009
    Informatyczny System Profesjonalnego Zarządzania Ośrodkiem Szkolenia Kierowców

Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program do czegośtama

Cytat Napisał SOS-Manager
    Tristan
    1. przeczytaj uważnie - a potem pytaj o demo.
    Ale po co mi wasze demo? Zauważyłem tylko, że nietypowe to działanie, żeby na stronie WWW nie było nawet zrzutów ekranów. Pełna konspiracja. Zero nazwisk osób odpowiedzialnych za produkt, zero zrzutów, zero informacji. Mi to demo jest na grzyba potrzebne -- nie prowadzę OSK. Tylko dziwię się, że jedni się czają z tajniactwem, a inni publicznie spamlistę emili odstawiają.

2. Oskarżasz nas o spamowanie, ale tak naprawdę nasze odpowiedzi w znacznej części przypadków nie dotyczą kompletnie naszych usług.
    Ale walący po oczach niebieski napis jest od dawna. Kiedyś go wyszydzałem, ale mi się znudziło.

My się nie musimy reklamować.
    To usuńcie dający po oczach napis.

Wybacz, ale Ty ukrywasz swoją tożsamość.

Ja? Ja jestem jednym ze znańszych polskich internautów i chyba nie ma niczego w moim życiu, czego by ludzie nie wiedzieli

Co ciekawe, sami się nie podpisujecie pod listami. Nawet nie wiadomo jaki konsultant właśnie się wypowiada. Jedyne co to reklama tego sosu.

Wypowiadasz się często, ale kim jesteś, co robisz i skąd tak autorytatywny charakter Twoich postów? Skąd forumowicze mogą wiedzieć czy mogą ufać w wypowiedzi kogoś, kto boi się pod nimi podpisać?
    Podpis jest z boku: Tristan. Tytuły były poniżej (mgr inż. inż. ). U was jest SKĄD: Program (pochodzicie z programu?), a pod listem znajduje się tylko waląca po oczach reklama produktu.

My uważamy, że tylko podpisane posty mają sens i charakter pomocy innym. Wybacz - tak już jest i nadal będziemy w stopce mieli informację kim jesteśmy i czym się zajmujemy.
    Nie mój drogi, w stopce macie nachalną reklamę i ani kawałka nazwiska osoby, która się wypowiada. Co więcej, wspólne konto dla grupy konsultantów sprawia, że jesteście zupełnie anonimowi, w przeciwieństwie do mnie. Jeżeli jednak bardzo ci przeszkadza skąpość mojego podpisu, OK, zrobię jak wasz... Lepiej teraz?
    Zarządca Przypraw 6.6 / 2010
    Biologiczny System Odpowiadania na forumie.

Pierwszy stworzony przez teoretyków inteligentny odpowiadacz forumowy.
    Stoisz nad przepaścią? Nie daj się, zrób krok naprzód.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia