Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24
-
26-04-2010, 20:05 #1Od dawna na forum
Program do prowadzenia biura OSK
czy ktoś z was korzysta z programu do prowadzenia OSK?
jesli tak to jaki, wady zalety.
jak jest z KEOS, wystarczy w programie czy robicie kopie w papierowej wersji?
testowałem demo OSK Biuro - Liwony - bez rewelacji
Easy OSK z grupy Image - program fajny, Drukuje zaświadczenia z kodem (chociaz Wordy ich jeszcze nie przyjmuja)
SOS manager - fajny opis ale nie moge znaleźć demo w internecie.
Może jescze coś innego??
pzdr
-
26-04-2010, 20:21 #2Użytkownik
-
29-04-2010, 18:24 #3Od dawna na forum
- Mieszka w
- Program zarządzania OSK
SOS-Manager 2.2 / 2009
Informatyczny System Profesjonalnego Zarządzania Ośrodkiem Szkolenia Kierowców
Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!
-
30-04-2010, 12:54 #4Od dawna na forum
- Mieszka w
- Śląsk
no to ja chciał bym go zobaczyć
mój e-mail: biuro@szkolaexpert.pl
Pozdrawiam
-
30-04-2010, 14:34 #5Użytkownik
W takim razie ja również poproszę: info@askierownicy.pl
Pozdrawiam.
-
03-05-2010, 10:15 #6Nowy użytkownik
- Mieszka w
- Cieszyn
Witam!
I ja przyłączę się do prośby o demo programu cinfred@op.pl
Pozdrawiam!
-
03-05-2010, 10:42 #7Od dawna na forum
- Mieszka w
- Program do czegośtama
Zarządca Przypraw 6.6 / 2010
Biologiczny System Odpowiadania na forumie.
Pierwszy stworzony przez teoretyków inteligentny odpowiadacz forumowy.
Stoisz nad przepaścią? Nie daj się, zrób krok naprzód.
-
03-05-2010, 11:45 #8Nowy użytkownik
a kogo to dziwi?
A ja używam tego programu z najmniejszej wersji basic tylko z dodanymi smsami i bardzo sobie chwale. Za 80 pare zł miesięcznie mam ŚWIĘTY SPOKÓJ z papierami, liczeniem godzin, sprawdzaniem kart i grafików. Mamy kat.B,A,C u siebie i od września - jak kupiliśmy program - nie mieliśmy żadnych problemów a babeczka z urzędu sama powiedziała, że nie ma już po co do nas przychodzić bo widać, że jest porządek. (Chociaż tak nie do końca, bo na B mamy trochę "nadgodzin" ale o tym to już nikt nie wie. Z tym,że tu też program nam pomaga mądrze rozpisywać karty. Nasze miasto jest małe a jest 6 szkółek. Po nas konkurencja - z naprzeciwka- w grudniu wzięła ten program bo zobaczyli, że nasi kursanci mają fajne karty z logosami.
-
04-05-2010, 01:05 #9Od dawna na forum
- Mieszka w
- Program zarządzania OSK
Tristan
1. przeczytaj uważnie - a potem pytaj o demo.
2. Oskarżasz nas o spamowanie, ale tak naprawdę nasze odpowiedzi w znacznej części przypadków nie dotyczą kompletnie naszych usług. My się nie musimy reklamować. gdyby tak było, wykupilibyśmy reklamą w branżowych miesięcznikach, które są kolportowane do większości OSK. była by znacznie skuteczniejsza. Tu, na Forum, po prostu podpisujemy się pod wszystkimi swoimi postami. Wybacz, ale Ty ukrywasz swoją tożsamość. Wypowiadasz się często, ale kim jesteś, co robisz i skąd tak autorytatywny charakter Twoich postów? Skąd forumowicze mogą wiedzieć czy mogą ufać w wypowiedzi kogoś, kto boi się pod nimi podpisać?
My uważamy, że tylko podpisane posty mają sens i charakter pomocy innym. Wybacz - tak już jest i nadal będziemy w stopce mieli informację kim jesteśmy i czym się zajmujemy.
oczywiście nie twierdzimy, że nie masz racji w swoich wypowiedziach. Są one często dość... radykalne w poglądach, ale zwykle nie pozbawione sensu. Pozdrawiamy Cię serdecznie.SOS-Manager 2.2 / 2009
Informatyczny System Profesjonalnego Zarządzania Ośrodkiem Szkolenia Kierowców
Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!
-
04-05-2010, 10:33 #10Od dawna na forum
- Mieszka w
- Program do czegośtama
Ale po co mi wasze demo? Zauważyłem tylko, że nietypowe to działanie, żeby na stronie WWW nie było nawet zrzutów ekranów. Pełna konspiracja. Zero nazwisk osób odpowiedzialnych za produkt, zero zrzutów, zero informacji. Mi to demo jest na grzyba potrzebne -- nie prowadzę OSK. Tylko dziwię się, że jedni się czają z tajniactwem, a inni publicznie spamlistę emili odstawiają.
Napisał SOS-Manager
Ale walący po oczach niebieski napis jest od dawna. Kiedyś go wyszydzałem, ale mi się znudziło.
Napisał SOS-Manager
To usuńcie dający po oczach napis.
Napisał SOS-Manager
Napisał SOS-Manager
Ja? Ja jestem jednym ze znańszych polskich internautów i chyba nie ma niczego w moim życiu, czego by ludzie nie wiedzieli
Co ciekawe, sami się nie podpisujecie pod listami. Nawet nie wiadomo jaki konsultant właśnie się wypowiada. Jedyne co to reklama tego sosu.
Podpis jest z boku: Tristan. Tytuły były poniżej (mgr inż. inż. ). U was jest SKĄD: Program (pochodzicie z programu?), a pod listem znajduje się tylko waląca po oczach reklama produktu.
Napisał SOS-Manager
Nie mój drogi, w stopce macie nachalną reklamę i ani kawałka nazwiska osoby, która się wypowiada. Co więcej, wspólne konto dla grupy konsultantów sprawia, że jesteście zupełnie anonimowi, w przeciwieństwie do mnie. Jeżeli jednak bardzo ci przeszkadza skąpość mojego podpisu, OK, zrobię jak wasz... Lepiej teraz?
Napisał SOS-Manager
Zarządca Przypraw 6.6 / 2010
Biologiczny System Odpowiadania na forumie.
Pierwszy stworzony przez teoretyków inteligentny odpowiadacz forumowy.
Stoisz nad przepaścią? Nie daj się, zrób krok naprzód.

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks