Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Nowy użytkownik

Plafon L na przwssawki

Jak ktoś używa plafon L na dach na przyssawki to proszę o opinie...

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    świętokrzyskie

Ja używam takiego plafonu. Przy dodatnich temperaturach nie ma problemu z przyssaniem takiego plafonu do auta, jednak dobrze jest przed założeniem spryskać powierzchnię wodą. Problem pojawia się zimą, kiedy przyssawki sztywnieją w niskiej temp., trzeba mocno docisnąć i dopiero wtedy przyklejać. Ja osobiście zabieram L na noc do domu, żeby guma była elastyczna. Zdarzyło mi się kilka razy zimą, że L spadła. Raz na trasie gdy mijał mnie TIR i podmuch powietrza zwiał mi po prosu L.

Nowy użytkownik

L -na przyssawki...

Dzięki luk77 za odpowiedz.Mam w clio oszklony dach,ma to plus i minus,te L na magnes najlepsze chyba,nie mam gdzie przylepić...pozostaje pałąk,albo przyssawki...

Użytkownik

Też mam szklany dach w Clio i mam plafon na magnes. Jak do tej pory jeszcze nigdy mi nie odpadł. Stawiam go patrząc od tyłu po lewej stronie dachu, z czego kawałek magnesu wystaje na klapę bagażnika.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program zarządzania OSK

Mieliśmy ten sam problem. Szklany, otwierany dach w Fiacie Bravo II.
    Latem - bez problemu - nawet przy dużych prędkościach. Zimą.. bywało, że spadała.
    SOS-Manager 2.2 / 2009
    Informatyczny System Profesjonalnego Zarządzania Ośrodkiem Szkolenia Kierowców

Pierwszy stworzony przez praktyków program do obsługi OSK. Bądź o krok przed konkurencją!

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia