Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    Nowy użytkownik

Egazmin 12.06.2010 KIELCE

Witam,
    czy ktoś z kolegów zdawał egzamin na instruktora w w/w terminie? Wiem że było 47 osób 12 zdało testy 3 oblało prezentację i 1 plac.
    Jak wygląda egzamin w Kielcach i jak ktoś pamiętał by jakieś pytanka tak dla rozeznania to był bym wdzięczny.

Nowy użytkownik

Ja zdawałam w Kielcach, ale 23.05.2010
    Jeżeli chodzi o testy to losujesz 3 zestawy pytań. I zestaw 10 pytań (te same, które są na egzaminie kat. B) to są te same pytania bez żadnych przeróbek. II zestaw - 10 pytań: pytania z metodyki , psychologii ( ja trafiłam tylko 4 pytania z metodyki i psychologii) a reszta czyli 6 pytań takie same jak w zetawie pierwszym (czyli takie same jak na kat. B ) no i III zestaw - 5 pytań: z egzaminowania i szkolenia czyli ustawa 217 i tyle a jeśli chodzi o pokaz to ja miałam pytanie następujące: Omów parkowanie skośne - wjazd przodem wyjazd tyłem i zawracanie na drodze jednojezdniowej - dwukierunkowej. Egzminator przerwał i zadał pytanie. Odpowiedziałam i zdane wszystko trwało jakieś 1,5 minuty
    Na placu przygotowanie do jazdy, łuk, wzniesienie, pytania z 217 i chyba tyle
    A treści pytań, które miałam niestety nie pamiętam

Nowy użytkownik

Czyżby się zmieniło?
    W marcu było tak - zestaw I 12 pytań z egzaminu na prawo jazdy + 8 metodyka, psychologia itp (dostajesz dwie karty - jedną losujesz drugą dostajesz z tym wylosowanym numerem) i zestaw II 5 pytań.

Nowy użytkownik

A jak pytania z metodyki/psychologi dość powalone? Czy nawet proste?
    Szczerze to nie boję się pytań z przepisów tylko metodyka mnie właśnie przeraza troszkę

Nowy użytkownik

Jeżeli chodzi o pytania z metodyki/psychologii to średnio trudne
    Ja uczyłam się też pytań z testów na Wrocław, ale żadne pytanie (nawet podobne) nie trafiło się w Kielcach.

Użytkownik Avatar faziasty
    Mieszka w
    Kielce

Jak ja zdawałem to były zestawy pytań 10+10+5.
    A tutaj wszystko na temat egzaminu w Kielcach.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Radom

doszedłem do wniosku że nie ma sensu się stresować, początkującym instruktorom ciężko jest znaleźć pracę w dobie kryzysu w tym interesie, no chyba że ma się dużo znajomych, którzy zagwarantują pracę. bez tego ciężko.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia