Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45
    Użytkownik
    Mieszka w
    Wejherowo - Pomorskie

Cytat Napisał tygr
    Nie uwazam ze osrodki jednoosobowe sa gorsze o duzych - zawsze wszystko zalezy od wlasciciela gdy dba on o firme na pewno sa duzo lepsze niz wieloosobowe gdzie nawet nie wiadomo kto jest wlascicielem!
    Niestety ale się z Tobą nie zgodzę.
    Jednoosobowo prowadzić ośrodek? To kiedy będzie otwarte biuro? W czasie wykładów? Lub kiedy będą prowadzone wykłady? W czasie jazdy? Powiedz, jak jedna osoba może wszystko razem poołączyć? Zakładając, że ma choćby 5 kursantów miesięcznie. To jakby nie liczyć to 150 godzin jazd, a wykłady? A praca biura? A egzaminy?
    Niestety to co widzę w jednoosobowych ośrodkach dzieje się ze szkodą dla kursanta. (nieujmując nic instruktorowi który może być całkiem dobry)

Ja osobiście pracuję w dużym gdzie instruktorów jest 8, a wszystkie działania są podzielone na biuro, wykłady, praktyki.
    (dla zainteresowanych - www.sotas.3h.pl)

Od dawna na forum

Jednoosobowy w znaczeniu z jednym instruktorem który może jezdzic od 8 do 17 z godzinna przerwa np. na obiad a od 17 robic 2 godziny wykladów - w ten sposób może "przerobic" około 10 osób w czasie nie duzo przekraczającym miesiac. A biuro zawsze moze poprowadzic ktos kto chce odbyc np.staz - mowie tu oczywiscie o maksymalnym cieciu kosztów "administracyjnych".

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

Tyle co ja wiem to jednoosobowe firmy nauki jazdy to są firmy rodzinne gdzie ktoś jeździ z rodziny i jest on opłacany w ZUS a reszta rodziny "pomaga". A tak pyzatym to 8 osobowa firma to jest coś dużego ? Sam pracuje w takiej firmie a co jej do poważnych molochów które posiadają po 20 samochodów i więcej (instruktorów przynajmniej 30) przecież to jest fabryka.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał blaszczur
    A tak pyzatym to 8 osobowa firma to jest coś dużego ? Sam pracuje w takiej firmie a co jej do poważnych molochów które posiadają po 20 samochodów i więcej (instruktorów przynajmniej 30) przecież to jest fabryka.
    W zasadzie uznaje się, że firmy do 10 osób to tzw. mikrofirmy, a do 50 osób to "małe" firmy

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Od dawna na forum

Powiedzcie mi czy istnieje przepis ze wybrane auto egzaminacyjne nie moze byc zmienione przez okres m.in 3 lat chyba ze w tym czasie zostalo wycofane z produkcji?

Od dawna na forum

Cytat Napisał Adamus
    Cenna informacja dziekuję! Czy nie wiadomo czegoś o zmianie aut w WORD Radom?

Od dawna na forum

MICRA przez najbliższe 2 lata bo na tyle jeszcze jest umowa. Najprawdopodobniej zostanie przedłużona na nastepne 3 lata. Nie sugerujcie sie peugotami bo to sa słuzbówki wordu, nie do egzaminów.
    Info z WORDu więc można smiało kupywać/dokupywac micre.
    W sumie dobre autko do nauki, moja juz 30000 zrobiła, silnik 1.4 + gaz sekwencja. oprócz serwisu po 15.000 i 30.000, kabli WN, świec nic nie robiłem. spalanie 6-7 gazu.

gorsza sytuacja jest w lublinie, jest corsa i aveo. mają jedno wycofać i nie wiadomo co bedzie dalej. Mi w sumie podobała się oferta na 207, 20% rabatu, także diesla z klima, w metalicu, z radiem cd można za 40k zł wyrwac.

pozdrawiam

Od dawna na forum

Cytat Napisał norian

MICRA przez najbliższe 2 lata bo na tyle jeszcze jest umowa. Najprawdopodobniej zostanie przedłużona na nastepne 3 lata. Nie sugerujcie sie peugotami bo to sa słuzbówki wordu, nie do egzaminów.
    Info z WORDu więc można smiało kupywać/dokupywac micre.

pozdrawiam
    OOOO a skad kolega ma takie dokladne informacje z WORDu radom? Przeciez nie ma jakiegos oficjalnego stanowiska w sprawie zakupu samochodów egzaminacyjnych a znajac zycie to po tych 2 latach bedzie inne niz nissan auto

Od dawna na forum

dzwoniłem do wordu! heh

może zmienia samochód. chociaż widząc po postawie nissana w kielcach beda ostro walczyć.
    Dla mnie to juz bez różnicy, micra juz się zwróciła.

jezeli nie wyjasni się sytuacja w Lublinie kupuje drugą. przynajmniej bede miał spokój na 2 lata z radomiem
    pzdr

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia