Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45
    Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Głogów

pojazdy w WORD

Podlegamy pod WORD Legnica a tutaj króluje Toyota Yaris.Co do awaryjności to nie wiem ale co do ceny to suma prawie 50.000 zł.Na okrasę to w okolicy: Zielona Góra (Reno Clio) a Leszno ???. I to jest dylemat.Dlatego uważam że powinna być jedna marka pojazdów w całym kraju

Od dawna na forum

Nie może byc jednej marki w całym kraju. Yariska może byc niezła, tak jak micra. Yariske można kupic po rabacie nawet za 37000zł.
    Clio ostatnio oglądałem, totalnie nie nadaje sie na "L", ciężko bedzie ludziom cofać patrząć przez tylną szybę.
    Jedyne co moga zrobic wordy, to podpisywać umowy na dłużej niż 3 lata, żebysmy mogli odrobic nowe samochody.
    pozdrawiam

Nowy użytkownik

W WORD-zie w Tarnowie od września będzie tylko Renault Clio. Do tej pory był Opel Corsa, Punto i Grande Punto. Egzamin mam 21 sierpnia więc jeszcze będę zdawał na Oplu, ale jak przyjdzie mi ewentualnie zdawać poprawkowy egzamin we wrześniu w Clio to ja nie wiem jak to będzie wyglądać.... Niby jest to dodatkowa motywacja by zdać za pierwszym razem :P
    Panowie instruktorzy co sądzicie o Renault Clio???

Od dawna na forum

jak wyżej napisałem, utrudniony widok przez tylną szybe. poza tym francuz nie sprawdzi się, za delikatne samochody na Naukę.
    pzdr

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia