Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
    Od dawna na forum

Cytat Napisał jawka
    No właśnie, a ja jakbym sama nie wyciągnęłam od mojego instruktor jak mi idzie i co powinnam jeszcze dopracować, to bym nic nie wiedziała.
    No i to jest niestety bardzo niedobre, właśnie instruktor jest po to, żeby uświadomić kursantowi jaki jest jego aktualny poziom, a nie tylko odbębnić 30 godzin.

Po wejściu nowych zasad w 2008 mają się też zmienić zasady kontroli OSK, z założenia wygląda nieźle, ale jak będzie w praktyce, pożyjemy zobaczymy.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Trzebinia

u nas sa egzaminy wewnętrzne ale tylko z placu i torii, bo przed rozpoczęciem jazd nikt tej teorii nie sprawdza (chyba ze wyrywkowo pytaniami na bieżąco na wykładach), a po wyjeżdżeniu 30h i zaliczeniu wszystkjich wykładów jest test i ćwiczenia na placu, trzeba to zaliczyć zeby dostać zaświadczenie o ukończeniu kursu, takie egzaminy sa u nas w cenie kursu i odbywają się co tydzień wiec jak się nie zda to trzeba to robić do skutku (potem sa chyba jakieś 'kary' pieniężne za olewanie sprawy i niezdawanie na tych w miarwe prostych elementach), egzaminuy wewn. z jazdy po mieście nie ma bo jest założenie że instruktor wie co umiesz jeżdżąc z tobą mówi ci co jest ok a co trzeba dopracować wiec nie ma potrzeby robić z tego dodatkowego egzaminu

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Olsztyn

Uważam, że taki egzamin wewnętrzny jest niepotrzebny. To nie pomaga w zdaniu egzaminu państwowego (chociaż też nie przeszkadza).
    Ale, albo instruktor konsekwentnie podchodzi do ucznia przez cały czas, albo odbębni 30 h i ma wszystkich z głowy, a egzamin wewnętrzny i tak w niczym nie pomoże, choćby nie wiem, jak by ten instruktor się starał.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Będzin.Czeladź,Sosnowiec

Cytat Napisał ewula
    Uważam, że taki egzamin wewnętrzny jest niepotrzebny.
    Ja też uważam,że wiele rzeczy w życiu jest niepotrzebnych - ale prawo obowiązuje i trzeba je przestrzegać
    Pozdrawiam
    Spokojny instruktor z Zagłębia

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Trzebinia

u nas główną idea egzaminu wewnętrznego ma być taki mini sprawdzian tego co zastaniemy na prawdziwym etzaminie, próba nerwów (wiadomo że o wiele mniejsze ale jednak są) i jest to generalni taki pierwszy test przed państwowym bo na jazdach moze nam raz łuk nie wyjść, jak wyjdzi ekolejne 10 razy a na egzamine powinien od razu wyjść dobrze i moim zdaniem wewnętrzny dlatego jest przydatny, ponieważ mam okazję stanąć przed wyzwaniami które stawia nam plac przed prawdziwym egzaminem i moim zdaniem gdy ten wwnętrzny pójdzie nam ok to spookjniej możemy iść napaństwowy wiedząc czego się spodziewać

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Będzin.Czeladź,Sosnowiec

Cytat Napisał madzior_ka
    ...i moim zdaniem gdy ten wewnętrzny pójdzie nam ok to spokojniej możemy iść na państwowy wiedząc czego się spodziewać
    I o to chodzi... Madzior_ka, myślę że to dobrze zrozumiałaś
    Pozdrawiam
    Spokojny instruktor z Zagłębia

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia