Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
Hybrid View
-
17-06-2007, 11:51 #1Nowy użytkownik
Instruktorzy z Lublina ( walczymy o godziwe zarobki)!!!
Ile zarabiacie koledzy z Lublina i okolic? 5,6,7 zł za godz. Za 60 minut wielkiej odpowiedzialności i dużego ryzyka dostajemy równoważność paczki papierosów... Jesli jest ktos , komu to odpowiada - jego sprawa, pozostałych zapraszam do dyskusji: Co mozemy zrobic aby skutecznie powalczyc o godziwe stawki za naszą pracę. Zachęcam do wypowiedzi i czekam na pomysły. Powiadomcie kolegów o tym temacie.
Razem możemy więcej
-
17-06-2007, 21:46 #2Od dawna na forum
to jest kupa... śmiechu
Albo tragedia jak wolicie. Zarabiasz tyle, że opłaca mi się za 1/3 dojechać sobie do miasta innym środkiem lokomocji i tam zrobić kurs niż płacić tobie na jakiejś wiosce i nie zdać tego nigdy w końcu.
A za 1/3 dojadę tam pojazdem na benzynę innym niż twoje auto z tablicą L (też se taką w przyszłości zamierzam kupić)
d1
-
18-06-2007, 17:03 #3Od dawna na forum
dalajlama powstrzymaj sie od komentarza jeżeli nie wiesz o co chodzi. Najlepiej do sobie jeżdzij na beznynce to tego większego miasta i rób tam kurs zamiast wypowiadasz się na forum dla instruktorów. Jak już "se taką w przyszłości zamierzam kupić" to pogadamy i zobaczysz jak to wyglada od strony instruktora.
Do kolegi de_dal:
niestety stawki w lublinie są niskie. Coraz droższa benzyna, wojna cenowa między osk sprawiają że dla instruktora zostaje mało kasy.
Jedyne co może to poprawić to cena minimalna za kurs i ograniczenie dostepu do zawodu. teraz byle łepek majac 2 tyś robi kurs i jest wielkim szkoleniowcem.
co do jazdy za 8 pln to przeżyłem to. Teraz na szczęści mam swoją szkołe( okolice lublina) i u mnie instruktor zarabia 10 pln na godzine.
Można pogadać w środe w WORDZIE lublin jest prezentacja peugeot'a 207 dla instruktorów o 15:00 wiec jest możliwość spotkania się większej grupy lubelskich instruktorów.
pozdrawiam RAFAŁ
-
21-06-2007, 08:51 #4Nowy użytkownik
- Mieszka w
- MMz/W-wa
-
22-06-2007, 09:30 #5Od dawna na forum
-
06-09-2007, 14:58 #6Nowy użytkownik
- Mieszka w
- Lublin
Witam Panów instruktorów
Pewnie nie powinnam się tu wypowiadac bo jestem kursantka ale moze mnie nie zlinczujecie. Naprawde zarobki instruktorów w Lublinie są śmieszne. W dużej czesci jest to wina nas, czyli kursantów że ida tam gdzie najtaniej przez co pozostałe szkoły boja sie podniesc trochę stawki.szkoły u nas rożnia się cena kursu ok 100 zł to naprawde nie jest wielka róznica, a najbardziej przekonywały mnie opinie znajomych i wypowiedzi o szkołach na forum. Jest taka szkoła w Lublinie ktora ma opinie chyba najtańszej i zapisuje sie do niej bardzo duzo ludzi, ale posłuchałam opini kilku znajomych którzy robią lub robili tam kursy i teraz żałuję. Kupe dodatkowych pieniedzy poszło im na doszkalanie i egzaminy. Żałuje tylko że szkoły nie pytają kursantów opini o swoich instruktorach i na tej podstawie nie podnoszą stawek lub przynajmniej jakieś premie dla nich(oczywiście też trzeba wziąc zdawalnośc pod uwage). Ja naprawde podziwiam mojego instruktora ze meczy się ze mną 2 godziny za niecałe 20zł.
-
06-09-2007, 15:30 #7Od dawna na forum
- Mieszka w
- LU

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks