Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    Nowy użytkownik

Instruktorzy z Lublina ( walczymy o godziwe zarobki)!!!

Ile zarabiacie koledzy z Lublina i okolic? 5,6,7 zł za godz. Za 60 minut wielkiej odpowiedzialności i dużego ryzyka dostajemy równoważność paczki papierosów... Jesli jest ktos , komu to odpowiada - jego sprawa, pozostałych zapraszam do dyskusji: Co mozemy zrobic aby skutecznie powalczyc o godziwe stawki za naszą pracę. Zachęcam do wypowiedzi i czekam na pomysły. Powiadomcie kolegów o tym temacie.
    Razem możemy więcej

Od dawna na forum

to jest kupa... śmiechu

Albo tragedia jak wolicie. Zarabiasz tyle, że opłaca mi się za 1/3 dojechać sobie do miasta innym środkiem lokomocji i tam zrobić kurs niż płacić tobie na jakiejś wiosce i nie zdać tego nigdy w końcu.

A za 1/3 dojadę tam pojazdem na benzynę innym niż twoje auto z tablicą L (też se taką w przyszłości zamierzam kupić)

d1

Od dawna na forum

dalajlama powstrzymaj sie od komentarza jeżeli nie wiesz o co chodzi. Najlepiej do sobie jeżdzij na beznynce to tego większego miasta i rób tam kurs zamiast wypowiadasz się na forum dla instruktorów. Jak już "se taką w przyszłości zamierzam kupić" to pogadamy i zobaczysz jak to wyglada od strony instruktora.

Do kolegi de_dal:
    niestety stawki w lublinie są niskie. Coraz droższa benzyna, wojna cenowa między osk sprawiają że dla instruktora zostaje mało kasy.
    Jedyne co może to poprawić to cena minimalna za kurs i ograniczenie dostepu do zawodu. teraz byle łepek majac 2 tyś robi kurs i jest wielkim szkoleniowcem.

co do jazdy za 8 pln to przeżyłem to. Teraz na szczęści mam swoją szkołe( okolice lublina) i u mnie instruktor zarabia 10 pln na godzine.

Można pogadać w środe w WORDZIE lublin jest prezentacja peugeot'a 207 dla instruktorów o 15:00 wiec jest możliwość spotkania się większej grupy lubelskich instruktorów.

pozdrawiam RAFAŁ

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    MMz/W-wa

Cytat Napisał norian
    co do jazdy za 8 pln to przeżyłem to. Teraz na szczęści mam swoją szkołe( okolice lublina) i u mnie instruktor zarabia 10 pln na godzine.
    Panowie z ciekawości pytam, skad ta kwota? Sa to zarobki instruktora zatrudnionego w OSK i korzystajacego z samochodu szkoły czy prowadzacego własną działalność (bedacego na umowie zlecenie) z własnym autem?
    Kent Group UK.

Od dawna na forum

samochód osk, zatrudnienie na umowe zlecenie 8 pln na godzine.

Z tego co wiem młodziki jeżdzą nawet za 4,50 - 5,50 pln. ŻAŁOSNE

Ale jeżeli ktos robi kurs za 799 to z czego on ma płacić instruktorom.

pozdrawiam
    Rafał

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Lublin

Witam Panów instruktorów
    Pewnie nie powinnam się tu wypowiadac bo jestem kursantka ale moze mnie nie zlinczujecie. Naprawde zarobki instruktorów w Lublinie są śmieszne. W dużej czesci jest to wina nas, czyli kursantów że ida tam gdzie najtaniej przez co pozostałe szkoły boja sie podniesc trochę stawki.szkoły u nas rożnia się cena kursu ok 100 zł to naprawde nie jest wielka róznica, a najbardziej przekonywały mnie opinie znajomych i wypowiedzi o szkołach na forum. Jest taka szkoła w Lublinie ktora ma opinie chyba najtańszej i zapisuje sie do niej bardzo duzo ludzi, ale posłuchałam opini kilku znajomych którzy robią lub robili tam kursy i teraz żałuję. Kupe dodatkowych pieniedzy poszło im na doszkalanie i egzaminy. Żałuje tylko że szkoły nie pytają kursantów opini o swoich instruktorach i na tej podstawie nie podnoszą stawek lub przynajmniej jakieś premie dla nich(oczywiście też trzeba wziąc zdawalnośc pod uwage). Ja naprawde podziwiam mojego instruktora ze meczy się ze mną 2 godziny za niecałe 20zł.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    LU

Jako "młody" na wejście dostałem 7 PLN, po miesiącu 8 PLN. Jeśli chodzi o wyższe stawki to wszytsko zalezy od ceny kursu. Tani kurs niższe stawki dla instruktorów

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia