Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    Nowy użytkownik

KOBIETA EGZAMINATOR

Chciałam zapytać czy są tu na forum jakieś Panie których marzeniem jest aby zostać egzaminatorem?
    A może są jakieś Panie Egzaminatorki?
    Pytam bo ciekawi mnie jak to jest z drugiej strony,czy jest to fajny zawód czy bardzo stresujący,może ktoś coś napisze?

Nowy użytkownik

a czy po pierwsze wiesz, w jaki sposob zostac egzaminatorem? bo to troszke trudne

Nowy użytkownik

Tak się składa że wiem,wiem bardzo dużo ,interesuje mnie ten temat(bardzo),ale nikt na tym forum nie chce nic napisać.
    Cóż.pójdę na kurs(właśnie jest nabór) to się dowiem więcej.

Od dawna na forum

Najpierw sie dowiedz jaka jest zdawalnosc takiego egzaminu... Żeby potem nie było zdziwienia

Nowy użytkownik

Cytat Napisał dami
    Najpierw sie dowiedz jaka jest zdawalnosc takiego egzaminu... Żeby potem nie było zdziwienia
    Zdawalność jest bardzo niska.

Nowy użytkownik

Ja skonczylem kurs na egzaminatora, ale do egzaminu narazie nie podchodzilem. Obecnie pracuje jako instruktor... Egzamionator na pewno zarabia wiecej. Ale po pierwsze, ja jako instruktor, moge za kursanta zachamowac, zlapac za kierownice. Wiem co kursant potrafi, bo sam go przeciez uczylem. Wiem czego sie po danej osobie spodziewac. Egzaminator wsiada do samochodu z osoba, ktora widzi po raz pierwszy... Wszystko na egzaminie jest nagrywane, wiec musi uwazac co mowi, bo osoba zdajaca, moze wniesc skarge. Zachamowac moze dopiero, gdy osoba popelni blad, wiec moze byc troszke niebezpiecznie.

wez pod uwage jeszcze jedna rzecz - badania psychotechniczne. Przypuscmy, ze za piec lat ich nie przejdziesz... i co wtedy?
    pozdrawiam , i powodzenia

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Program do czegośtama

Cytat Napisał szuvax
    Zachamowac moze dopiero, gdy osoba popelni blad, wiec moze byc troszke niebezpiecznie.
    Nie zgadzam się. Myślę, że nawet wtedy powinien zachowywać się kulturalnie.
    Zarządca Przypraw 6.6 / 2010
    Biologiczny System Odpowiadania na forumie.

Pierwszy stworzony przez teoretyków inteligentny odpowiadacz forumowy.
    Stoisz nad przepaścią? Nie daj się, zrób krok naprzód.

Od dawna na forum

Ze niby za kierownice nie moze łapac Jak jedzie na samochód to co???? Racja ze egzaminator nie zna danej osoby, nie wie co moze sie po niej spodziewac.

Nowy użytkownik

Cytat Napisał dami
    Ze niby za kierownice nie moze łapac Jak jedzie na samochód to co???? Racja ze egzaminator nie zna danej osoby, nie wie co moze sie po niej spodziewac.
    moze lapac, oczywiscie, ale wtedy juz jest wynik negatywny. Nie moze w ten sposob osobie pomagac, tak jak instruktor.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    KĘDZIERZYN-KOŹLE

Cytat Napisał dami
    Zdawalnosc jest taka jaka posiada się wiedzę !!!
    FLACHA

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia